NEKAD SE STIDIM TOG PREZIMENA! Slađa Delibašić otkrila kakav PROBLEM ima zbog Đoganija! Pevačica NAOŠTRILA JEZIK, Đole joj ovo neće oprostiti!

Autor:

Zabava

27.05.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Slađa Delibašić otkrila je zašto se nekada stidi starog prezimena Đogani.

NEKAD SE STIDIM TOG PREZIMENA! Slađa Delibašić otkrila kakav PROBLEM ima zbog Đoganija! Pevačica NAOŠTRILA JEZIK, Đole joj ovo neće oprostiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Slađa Delibašić tek se s vremena na vreme pojavi u medijima, zato što je preokupirana privatnim vrtićom koji vodi sa ćerkom Silvijom.

Kako pevačica ističe, ovaj posao bi joj još bolje išao da je ljudi ne vezuju za prezime Đogani, s obzirom da je svojevremeno bila udata za Đoleta Đoganija.

- Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne viidš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala - ispričala je Slađa, koja je ipak zadovoljna kako sada stoje stvari sa vrtićem.

ATA Images

Slađa Delibašić pevačica

 

- Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa - zaključila je Delibašićeva za Svet.

ATA Images

Silvija Đogani, Slađina i Đoletova ćerka

 

Bonus video

 

Komentari (0)

Loading