GODINE SU JOJ SAMO BROJ! Vera Matović poludela pod stare dane: Neda i ja i dalje volimo da POKAZUJEMO GRUDI!

Autor:

Zabava

27.05.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vera Matović (75) smatra da ona i njene koleginice koje su prešle sedmu deceniju i hrabro gaze osmu i dalje mogu slobodnije da se oblače i da, uprkos tome što bi ih mnogi možda otpisali, ima i onih koji i te kako žele da ih gledaju.

GODINE SU JOJ SAMO BROJ! Vera Matović poludela pod stare dane: Neda i ja i dalje volimo da POKAZUJEMO GRUDI!

Foto: ATA Images

Vera Matović je u razgovoru za Republiku otkrila da za njom, kao i za Nedom Ukraden (71), i danas uzdišu mladići, pogotovo kad istaknu bujno poprsje, što obe vole da rade jer, kako kaže, imaju šta i da pokažu.

- Naravno da nas gledaju i mladi muškarci, a zbog čega, to moraš njih da pitaš! Volim da nosim dekolte, zašto da ne ako ti nešto lepo stoji?! Smatram da i meni i Nedi Ukraden lepo stoji dekolte i u ovim godinama - ponosno je rekla folkerka za naš list, ističući da nema problem da obuče mini-suknju, kratak šorts niti da raspali dekolte, a s njim i maštu muškaraca oko sebe, kojih god da su godina, pa je naglasila da je najvažnije što je i u sedamdesetim godinama krasi prirodna lepota:

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović o izgledu

 

 

- Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade. Ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim. Neću sebe da unakazim. Dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu. Nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati. Tako i nas žene.

Vera se osvrnula i na mlade pevačice, na kojima svet ostaje, ali nam je priznala da ni u jednoj ne vidi naslednicu.

- Pa sad, kad razmislim, nema slične meni. Nisam primetila, iskreno, da neka pevačica podseća na mene i da može da bude moja naslednica. Ja možda imam specifičnu boju glasa, pa narod to voli. Po tome sam prepoznatljiva godinama. Ali nisam videla da me je neka imitirala i da može to uspešno da uradi. Zato i ne pevaju moje pesme. Ali narod to voli - zaključila je Matovićka sa osmehom.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden u osmoj deceniji

 

Neda: Živi sam demanti biologije i medicine

Neda Ukraden, samo što je zakoračila u osmu deceniju, tvrdi da može da posluži kao inspiracija svim ženama koje već u petoj počnu da otpisuju. Ona je već decenijama ista, kao da uopšte ne stari, a njen modni stil i dalje je seksepilan.

- Živi sam demanti biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz da žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate zdravlje i ulažete u izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu - izjavila je Neda jednom prilikom.

Zlata neće pod nož jer se plaši, Gocu satanizovali zbog botoksa

Nešto mlađe pevačice Zlata Petrović (59) i Goca Božinovska (57) takođe se dobro drže za svoje godine i, shodno tome, ne libe se da se mladalački oblače. Dok Zlata neće pod nož jer se plaši operacija zbog jednog neprijatog iskustva sa kolenom, Goca je priznala da se tek nedavno podvrgla botoksu da bi osvežila izgled.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goca Božinovska se botoksirala

 

- Satanizovali su me zbog botoksa, kao glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u sise, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - požalila se pevačica nakon intervencije za nedeljnik Star.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading