ZADRUGAR HITNO NAPUSTIO ZADRUGU: Pojavio se snimak kako reporter dolazi po učesnika, nije imao izbora! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar i pevač Nikola Grujić, među zadrugarima poznatiji kao Gruja, napustio je u ranim jutarnjim satima imanje u Šimanovcima.

ZADRUGAR HITNO NAPUSTIO ZADRUGU: Pojavio se snimak kako reporter dolazi po učesnika, nije imao izbora! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Da neki zadrugari napuštaju imanje u Šimanovcima zbog lekarskog pregleda, vrlo je poznata stvar i uglavnom se ne prikazuje na strimovima, kako ne bi došlo do zabune među gledaocima. Međutim, zahvaljujući kameri 360, gledaoci imaju priliku da prate svaki pokret i trag koji zadrugari naprave. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja Zadruga 5

 

Tako se ovog jutra pojavio snimak direktno iz Šimanovaca, na kom se vidi da reporter dolazi po jednog od zadrugara, kako bi ga sproveo napolje. I dosta se spekulisalo o tome ko je napustio imanje, ali se do zaključka vrlo brzo došlo. Naime, u pitanju je Nikola Grujić Gruja, koji je trenutno na poštedi, zbog njeovog problema sa zdravljem. 

 

 

Podsetimo, Gruja je na sebi nosio holter, a reporter ga je probudio kako bi se sproveo do prevoza kojim je otišao na dalje analize. Veliki šef nikada nije dopustio da zadrugarima bude uskraćena lekarska ili bilo koja druga pomoć, a produkcija vrlo vodi računa o svim rijaliti učesnicama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading