HITNO SAOPŠTENJE O FILIPU CARU: Veliki šef doneo konačnu odluku, Dalila zadobila UŽASNE POVREDE, a ovo mu je SANKCIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo je hitnu i konačnu odluku o nedoličnog i agresivnom ponašanju Filipa Cara.

HITNO SAOPŠTENJE O FILIPU CARU: Veliki šef doneo konačnu odluku, Dalila zadobila UŽASNE POVREDE, a ovo mu je SANKCIJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Filip Car išutirao Dalilu Dragojević nogama i time joj naneo povrede, Veliki šef se odmah oglasio i kaznio ga. Kako piše na Pink.rs portalu, htina reakcija Velikog šefa bila je ta da se Car kazni tromesečnim honorarom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car šutira Dalilu Dragojević

 

Iako je pre nekoliko dana ponovo kukao da je iz rijalitija ,,Zadruga 4" izašao bez prebijene pare, zbog naravno, njegovih loših poteza i nedoličnog ponašanja, postoji velika mogućnost da će se to desiti i ove sezone. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa Zadruga 5

 

Car je već nekoliko puta oštro kažnjen, a da to nije sve. Pored tromesečnog honorara, koji mu je oduzet zbog agresivnog ponašanja, Car je kažnjen i nedeljnim honorarom zbog spavanja u nedozvoljeno vreme po ugovoru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
jaca

04.02.2022 12:05

ovaj je opet dyabe u rijalitiju

Odgovori 14 0
Dera

04.02.2022 12:25

Ali to je "ljubav".

Odgovori 16 0
mina

04.02.2022 12:36

i ona da se kayni ya grebanje

Odgovori 13 1
Ljiljana

04.02.2022 14:40

Šta je sa kaznama za ovu fuksetinu? Nju nagrađuju! Kakve bre teške povrede, koga bre lažete. Kazna i za nju, za sve što je Dejanu radila, pa i Filipu. Podla pokvarena osoba, što je dolazila kod njega u krevet. Da mi smesti kaznu, diskvalifikaciju... Joj Mitrovići mislil da ste isti moralno, kao i ova iz Šepka, a možda i gori. Ili vam preti vehabijama, kao i zadrugarima. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮. Napolje sa njom. Klovn bila klovn ostala.

Odgovori 22 4