PROCURILI DALILINI RANI RADOVI! GOLE slike preplavile internet, RAZUZDANA ''moralna'' Dragojevićka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ne prestaje sa moralisanjem i to očito lažnim, a sada su društvene mreže preplavljene njenim golišavim footgrafijama koje dokazuju da Dragojevićka nije ni malo tako fina i navina kao što govori. Istina, Filip Car je dovoljan dokaz.

PROCURILI DALILINI RANI RADOVI! GOLE slike preplavile internet, RAZUZDANA ''moralna'' Dragojevićka! (FOTO)

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević ne prestaje da šokira javnost. Nakon što je javno prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, čovek bi pomislio da dalje od toga ne može, a onda Dalila demantuje svojim lažnim moralisanjem. Od one koja je svakoga osuđivala i grozila se na prevare, postala je sinonim za nevernu ženu i umesto da pogne glavu i ćuti, ona nastavlja da provocira i izaziva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

Naime, nedavno je Dragojevićka napravila opšti haos u Beloj kući nakon što joj je neko ušao u kupatilo dok se tuširala, rekavši da ne želi da je kamere snime golu, kao da ni intimne odnose nema pred milionima.

-Šta nije jasno i šta je smešno? Rekla sam im da izađu, jer ja nemam gole slike i neću da izlazim gola na strimu, ne kapiram - poručila je Dalila.

- Da, ali zato imaš se**ualni odnos - dobacila joj je Sanja.

- Da, ali se ne vidim. To što ste vi navikle da vam se vidi si*a i pi**a, to nije moj problem, ajde bre - govorila je Dragojevićka.

 

 

Ubrzo po ovom Dalilinom ispadu, društvene mreže su preplavile njene nage fotografije, od onih koje su izlazile u časopisima, do onih usnimljenih kamerama po rijaliti programima, a reklo bi se da tada Dragojevićka nije prezala od toga šta će joj otac reći.

Republika

Foto: instagram.com/psihijatrija_zadruga3

Dalila Dragojević gola

Dalila se svojevremeno skidala pred kamerama bez ikakvog blama i srama, a jedno vreme je region brujao o njenim grudima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

04.02.2022 11:06

Razuzdana bila, razuzdana ostala.

Odgovori 105 9
mina

04.02.2022 12:39

sljam ima toga dosta sto ce da ispliva

Odgovori 82 5