SA TROJE DECE NAPUSTILA STAN! Voditeljka ''Slagalice'' otkrila DETALJE razvoda posle više od 10 godina braka: NIJE LAKO!

Autor:

Zabava

04.02.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka kviza znanja ''Slagalica'', Marija Veljković, razvela se od svog supruga, a sada je otkrila i detalje razvoda.

SA TROJE DECE NAPUSTILA STAN! Voditeljka ''Slagalice'' otkrila DETALJE razvoda posle više od 10 godina braka: NIJE LAKO!

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Voditeljka kviza znanja "Slagalica", Marija Veljković, nakon više od deset godina braka odlučila je da stavi tačku na svoj odnos sa suprugom Milanom Milovanovićem, a sada je otkrila detalje razvoda.

 

 

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je Marija i dodala da nije bilo treće osobe:

 

 

‒ Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - kaže voditeljka za magazin "Hello" i dodaje da se pre šest dana iselila sa decom iz stana.

 

 

‒ Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

04.02.2022 12:15

I????? Koliko zena izadje iz stana , ali na ulicu pa niko o njima ne prica. Muka mi je od ovih prica. I to je apsolutno njena stvar. Totalno nebitna osoba , a i prica

Odgovori 20 6