ŽESTOKO PO PARTIZANU: Od ovoga će nekome brideti obrazi, DOKUMENT je javno prezentovan!

Autor:

Sport

04.02.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana, Miloš Vazura, direktor Fudbalskog kluba Partizan, preneo je informaciju koja je stigla iz UEFA organizacije da nevakcinisani fudbaleri neće moći da uzmu učešće u takmičenjima pod pokroviteljstvom evropske kuće fudbala.

ŽESTOKO PO PARTIZANU: Od ovoga će nekome brideti obrazi, DOKUMENT je javno prezentovan!

Foto: Starsport

Na ovu vest odmah je reagova Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije.

Poledica je na svom Tviter nalogu napisao:

– Danas je direktor FK Partizan M. Vazura, slagao i uznemirio javnost i igrače, da igrači koji nisu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u UEFA takmičenjima. Takva odluka NE POSTOJI. UEFA je danas objavila odluku, kojom predviđa recipročno testiranje i dodatne obaveze – napisao je Poledica i ostavio dokument UEFA oko COVID-19 protokola.

 

 

Kao što se iz samog dokumenta može videti novina u odnosu na ranije COVID-19 protokole je da se uvodi reciprocitet kada je PCR testiranje u pitanju. To znači da ako jedan tim ide u zemlju gde je obavezan PCR test, onda u revanšu tim koji gostuje treba kompletno da se testira PCR testom, bez obzira da li je u toj zemlji obavezno PCR testiranje. To je urađeno da bi se obezbedio jednak tretman za oba tima.

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg dana, direktor FK Partizan, Miloš Vazura je medijima preneo sledeću informaciju:

– Dobili smo smernice od UEFA na onlajn sastanku da će PCR testovi, odnosno medicinsko izuzeće, važiti jos samo u prvom dvomeču druge faze takmičenja u Ligi konferencija i da posle toga oni koji ne budu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u evrokupovima.

Ko će u celokupnoj ovoj priči biti u pravu, ostaje nam da vidimo. Evropsko proleće se bliži...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
PRAVI NAVIJACI ISTOK I ZAPAD

04.02.2022 07:52

VAZURU VUCELICA I TERZICA SKLONITI IZ FUDBALA. NJIH TREBA KRIVICNO GONITI A I POJEDINE VODJE SA JUGA I SEVERA. ZA DOBROBIT FUDBALA .DOSTA SU NANELI ZLA !