CRNE MISLI I STRAH! Marta Savić progovorila o NAJTEŽEM periodu života: OTAC MI JE UMRO, A JA SAM MU ONEMOGUĆILA DA VIDI ELENU!

Autor:

Zabava

04.02.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pevača Mileta Kitića, Marta Savić, otkriva crne periode života koje je imala nakon porođaja.

CRNE MISLI I STRAH! Marta Savić progovorila o NAJTEŽEM periodu života: OTAC MI JE UMRO, A JA SAM MU ONEMOGUĆILA DA VIDI ELENU!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Marta Savić svojevremeno je pričala u o teškim trenucima i životu nakon porođaja, te je priznala da je nakon što je dobila ćerku Elenu Kitić, sa svojim suprugom Miletom Kitićem, dugo živela u strahu.

- Dana 11. avgusta 1998. godine porodila sam se u Nemačkoj i na svet donela ćerku Elenu. Mesec dana nakon toga, prešla sam u Beograd. Kada se za neku ženu kaže da je u drugom stanju, tada se ne misli samo na to da ima veliki stomak. To drugo stanje ujedno je i splet psiholoških promena koje žena proživljava. Nešto od toga ostane i posle porođaja i tako je bilo i sa mnom - rekla je Marta i dodala da se nakon toga samo brinula da se Eleni nešto ne dogodi, prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Ja sam jedno vreme bukvalno bila opsednuta strahom da se detetu nešto ne dogodi. Naročito sam se bojala da ćerkicu stavim sa sobom u kola. Vozim i gledam u retrovizoru kako joj se glavica ljulja i jednostavno strah me je. Roje mi se mračne misli šta bi bilo da se ne daj Bože sudarimo - dodala je ona pre više od 10 godina.

Ubrzo nakon porođaja, saznala je da joj je otac bolestan, te priznaje da postoje stvari zbog kojih se sada kaje.

- Samo što sam došla u Beograd, tetke su mi javile da mi je otac bolestan. Ni na pamet mi nije padalo da dete stavim u kola i odem da vidim šta mu je. Osim toga, mislila sam, bolestan, pa bolestan, vrlo važno, ozdraviće...

 

 

- Ne znam koliko dana kasnije, u goste mi je došao rođak iz Bosne. Rekla sam mu da je otac nešto bolestan, a on meni da će sutra otići u Jašu Tomić da ga obiđe. U povratku iz Jaše Tomić rekao mi je da je otac poprilično loše i da ima želju da ode u svoju rodnu Modriču u Republici Srpskoj i da tamo umre, ali da ne može da ustane iz kreveta. Šta sam mogla, odmah sam potegnula neke vezice da mu obezbedim prevoz do Modriče, ali su mi već sutradan javili da je kasno - otac je umro - rekla je pevačica i priznala da joj je žao što njen otac nikada nije video unuku.

 

 

- Tek tada mi se ceo film odvrteo u galvi. Moj otac je bio jako bolestan, a ja ga nisam obišla, moj otac nikada nije video svoju unuku, jer sam mu ja to iz svog, opravdanog ili neopravdanog, straha onemogućila. Ispravke nema. Sada mi je zbog toga užasno žao i kada moja Elena, izgovarajući svoje prve reči, guče: „Mama... Tata... Deka", ja sva pretrnem i kažem joj: „Sunce mamino, mi više nemamo deku" - pričala je tada sa tugom u glasu Savićeva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading