DA LI ZVEZDI PRETI PROPAST PRED NASTAVAK LIGE EVROPE ZBOG ODLUKE UEFA? Hitno OBRAĆANJE sa Marakane!

Autor:

Sport

03.02.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela govorio je o novoj odluci UEFA u vezi sa obaveznom vakcinacijom.

DA LI ZVEZDI PRETI PROPAST PRED NASTAVAK LIGE EVROPE ZBOG ODLUKE UEFA? Hitno OBRAĆANJE sa Marakane!

Foto: Starsport

UEFA je dala smernice klubovima tako da će izvesno biti neophodno da se svaki igrač vakciniše kako bi izašao na teren u međunarodnim mečevima.

Počev već od marta kada će Crvena zvezda igrati dvomeč osmine finala Lige Evrope, a o svemu tome Mrkela je imao svoje stav:

- Situacija se promenila kada govorimo o našoj situaciji. Dosta igrača se vakcinisalo, veći broj sada je takvih. Razgoravamo i sa igračima koji nisu. Verujem da će ih u narednom periodu biti još više. Sada smo na 60-70 odsto vakcinisanih igrača u timu. Verujem da ćemo izgurati do kraja. Na vezi smo sa UEFA već tri nedelje. Većina zemalja u Evropi više ne priznaje samo PCR test, nego i obaveznu vakcinu. UEFA je i ranije, kada je donosila propise oko kovid protokola, uzimala pravila zemalja. Tako će se ponašati i sada- rekao je Mrkela za "B92".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Isti ARSINI za sve

03.02.2022 11:40

BEZ PARDONA ,VAKCINA NEGO STA ! KO NECE AJDE U PASTIRE . DOKLE CE DA GLUME NESTO .KAD SAM SE JA MOGAO VAKCINISATI MOGU SVI ! NISAM SMEO KOD DETE PREKO GRANICE . POZDRAV , BRAVO EVROPO