GLAVA BOLI, OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Stanković se našao pred NEREŠIVIM problemom!

Autor:

Sport

02.02.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se fudbaleri Crvene zvezde nalaze na pripremema u turskoj Antaliji, rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić" radi na finalizaciji najavljenih transfera.

GLAVA BOLI, OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Stanković se našao pred NEREŠIVIM problemom!

Foto: Starsport

U redove Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka već su stigli Ohi Omoižuanfo i Kristijano Pićini, a očekuje se da u narednim satima crveno-beli dres zaduže mladi fudbaler minhenskog Bajerna Nemanja Motika, kao i vezni fudbaler moldavskog šampiona Edmundo Ado.

Ono što upada u oči je činjenica da upravo sve navedeno može prouzrokovati velike probleme treneru Dejanu Stankoviću.

Dovođenjem Nemanje Motike i Edmunda Ada Crvena zvezda bi ispunila kvotu vezanu za UEFA pravila o registrovanju novih igrača za prolećne izazove, jer na spisku već imaju Ohija Ožoimuanfua i Kristijana Pićinija, a evropska kuća fudbala dozvoljava samo trojicu novajlija svakom klubu da prijavi.

Ostaje da se vidi za koju trojicu od pomenuta četiri fudbalera bi se odlučio trener Stanković, mada je mišljenje da bi u ovoj konkurenciji, najverovatnije bez "vize za Evropu" ostao mladi Nemanja Motika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading