KONAČNO JE PRELOMIO: Reprezentativac se seli u Beograd!

Autor:

Sport

02.02.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za očekivati je da će se uskoro Nemanja Motika obavezati na vernost Crvenoj zvezdi, a poslednje informacije govore da bi tim putem trebao da krene još jedan fudbaler kojeg sa nestrpljenjem iščekuju u Ljutice Bogdana.

KONAČNO JE PRELOMIO: Reprezentativac se seli u Beograd!

Foto: Tanjug/AP

Prema poslednjim informacijama, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, uskoro će na raspolaganju imati, verovatno i najveće pojačanje aktuelnog zimskog prelaznog roka, Edmunda Ada.

Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Gane doneo je konačnu odluku da želi da ponese crveno-beli dres i ostaje samo da se rukovodstvo srpskog šampiona i definitivno usaglasi sa ekipom Šerifa oko visine obeštećenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado uskoro u crveno-belom

 

Naime, u opticaju su dve mogućnosti. Moldavski šampion je u startu tražio obeštećenje koje je iznosilo 2 miliona evra, ali tokom pregovora iskristalisale su se dve nove mogućnosti. Po prvoj Zvezda bi za Ada izdvojila između 1,7 i 1,8 miliona evropskih novčanica uz dogovorene bonuse, a po drugoj klub sa "Marakane" isplatio bi 1.500.000 evra, s`tim da bi klubu iz Tiraspolja pripalo i između 15 i 20% od narednog transfera.

Moldavci su trenutno bliži prvoj opciji, pa se može očekivati da će posao uskoro biti i finiširan na zadovoljstvo sve tri strane.

Ono što u ovom momentu predstavlja najvažniju činjenicu, jeste podatak da je Ado izrazio želju da se preseli u Beograd, tako da je dosadašnja najveća prepreka pevaziđena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
MOTIKA I Lopata

02.02.2022 10:52

Sve sami STRANCI lici na AL AHLI ?