NAKON RASKIDA SA CECOM, EVO KOGA GRLI BOGDAN: Srejović objavio fotografiju sa njom kako uživaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Ceca Ražnatović raskinula sa Bogdanom Srejovićem šokirala je javnost, a sada je objavio dirljivu fotografiju na društvenoj mreži.

NAKON RASKIDA SA CECOM, EVO KOGA GRLI BOGDAN: Srejović objavio fotografiju sa njom kako uživaju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što je odjeknula vest da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović raskinula vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, društvene mreže su se usijale od komentara. Ceca je odlučila da stavi tačku na ljubavnu romansu, ali kako su oboje istakli, među njima nema zle krvi, te su doneli odluku da ostanu bliski prijatelji, kao što je to i bio slučaj.

Republika

Foto: instagram.com

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

 

Prethodnih dana se dosta spekulisalo da su Ceca i Bogdan raskinuli, ali se njih dvoje do sada nisu oglašavali na tu temu. Nakon što se vratila sa odmora, Ceca je ipak otkrila za medije da više nije u romansi sa Srejovićem. 

Na Instagram profilu Bogdan je objavio porodičnu fotografiju, na kojoj se on i njegova mezimica Iskra opuštaju na odmoru na Kopaoniku. Dirljiva fotografija raznežila je sve Bogdanove pratioce na društvenoj mreži Instagram, a prizor ćerke i tate kako se grle svima je otopio srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

BOgdan Srejović sa ćerkom

 

Sa druge strane, Ceca svojim provoaktivnim fotografijama sa Maldiva i dalje žari i pali na društvenim mrežama, a svi su oduševljeni njenim izgledom. Pevačica je pokazala da je zategnuta kao praćka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dzoni

02.02.2022 15:44

Mrsava kao grancica

Odgovori 31 4
Maja

02.02.2022 17:34

Kad je jedno folirant nekako al oboje ne ide

Odgovori 49 5
Miona

02.02.2022 22:26

Pa zato ona stavlja izazovne fotografije da bi mu dala do znanja kako ce se pokajati kad vidi sta je izgubio. A i inace, zene u tim godinama 'posandrcaju' pa se 'mladinjaju', kao kad je pevaljka dosla nekome na sahranu sva obucena u kozu sa jaknom kao 'Hell's Angels'.

Odgovori 31 8