CECA RAŽNATOVIĆ RASKINULA SA BOGDANOM: Pevačica donela KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon duge veze sa biznismenom Bogdanom Srejovićem donela je odluku da raskine sa njim.

CECA RAŽNATOVIĆ RASKINULA SA BOGDANOM: Pevačica donela KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Sredinom januara prošle godine u javnost je procurela vest da su balkanska muzicka zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović Instagram

 

Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliski odnos sa obe strane. To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu. Ono u čemu su jednoglasni bili jeste - više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca Ražnatović

 

U poslednje vreme su češće saznaje za raskide putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu srecu pronađu u nekoj novoj luci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ive

02.02.2022 11:39

Tacno sam pod stresom... Sjebali ste mi dan... Jel su bitni

Odgovori 28 2
Tijana zna se koja

02.02.2022 11:47

Baš tužno da li će biti neki specijal na Pinku?

Odgovori 26 3
Marko

02.02.2022 12:30

Kakva katastrofa! Biće još kafandžija, ima ih dosta. A baš su bili dobar par i računao sam na podmladak da poprave natalitet.