ŠOK! PEVAČICA TVRDI DA NIJE PRISTALICA OPERACIJA: Isplivala slika Didi Janković iz MLADOSTI, nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dijana Didi Janković je poznata po tome da brine o svom izgledu, a sada su isplivale njene slike iz mladosti.

ŠOK! PEVAČICA TVRDI DA NIJE PRISTALICA OPERACIJA: Isplivala slika Didi Janković iz MLADOSTI, nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Foto: E-Stock

Dijana Didi Janković

Na Instagramu postoji stranica koja redovno kači slike estradnih umetnika kako su izgledali na početku ili pre karijere, a sada je isplivala slika Dijane Didi Janković.

Naime, Didi je poznata po kao neko ko veoma često za sobom digne prašinu i njene izjave se prepričavaju danima nakon što ih izrekne, a mnogi je smatraju za kontroverznu ličnost.

Dijana je sebe predstavila kao veliku američku zvezdu, a neosporivo je da je imala korekcije na svom licu i kojima nikada nije javno govorila. Sada je isplivala slika iz njenih mlađih dana na kojima se znatno razlikuje od svog sadašnjeg izgleda.

"Nema razlike, njoj ne pomaze ništa", "Cirkus", "Sirota žena" su samo neki od komentara fanova koji su žestoko osudili ovu promenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading