TVRDI DA IMAJU SINA, A PEVAČEVU ŽENU KRIVI ZA SVE: Ovo su svi DETALJI afere Miroslava Ilića i Mirjane Antonović!

Autor:

Zabava

02.02.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić je pristigao u Palatu pravde kako bi prisustvovao poslednjem ročištu za očinstvo, dok njegova biša ljubavnica nije mogla da stigne iz Amerike.

TVRDI DA IMAJU SINA, A PEVAČEVU ŽENU KRIVI ZA SVE: Ovo su svi DETALJI afere Miroslava Ilića i Mirjane Antonović!

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Danas je nastavljeno suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović, koja već 14 godina pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenom sinu Devinu Antonoviću.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić

Miroslav je stigao na suđenje u pratnji advokata, dok je Mirjana bila sprečena vremenskim neprilikama koje su pogodile Ameriku, gde živi. Na prošlom ročuštu prisustvovala je i pevačeva koleginica Lepa Brena, koji je svedok, a proveli su oko pet sati na suđenju, piše Blic. Nakon toga pevač nije želeo da daje izjave za medije po zahtevu advokata, a na pitanje kako je prošlo suđenje Miroslav je izjavio da je zdravstveno dobro. Lepa Brena je tada imala komentar o svom odnosu sa pevačem:

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena na suđenju

- Ja komuniciram sa svima i ni sa kim nemam problema, pa ni sa Miroslavom, ali komunicirali smo preko sudije. Striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost. Ovo je 21. vek i veoma je lako utvrditi preko DNK da li je neko otac detetu - izjavila je Brena tada, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Republika.rs

Miroslav Ilić

Miroslav je i dan danas u braku sa suprugom Gordanom, koju je prevario sa Mirjanom, a Antonovićeva već godinama izbacuje njene i pevačeve slike iz perioda ljubavi, a mnogi komentarišu da Devin zaista podseća na pevača.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Mirjana Antonović

Takođe, Mirjana je objavila i knjigu o fatalnoj ljubavi sa pevačem, a početkom 2020. godine je putem društvenih mreža otkrila:

- Dragi moji prijatelji, podnesak od Miroslava Ilića je stigao. Gospodin tvrdi da neće da priloži DNK zbog toga što želi da se utvrdi da li sam ja zaista Devinova majka. Da li je istina da je Daniel Antonović bio operisan? Želi da utvrdi da Daniel zna za ovo suđenje (bez obzira na to što je Daniel već priložio svoj DNK). Nije mi jasno da srpsko sudstvo dozvoljava ovakvo odugovlačenje i manipulacije. Mora da se i sudije nerviraju. Miroslav je imao nalog od osam dana da se izjasni da li će priložiti DNK ili ne. On se na taj nalog nije odazvao. Sad izmišlja krive Drine u nameri da ponovo što više odugovlači proces, ismejava srpsko sudstvo i pravi budalu od srpskog naroda. To je zaista sramota! Miroslave, sve te podatke ćeš dobiti i možda i uspeš da izmanipulišeš srpsko sudstvo, ali međunarodno nećeš sigurno. Miroslave, ti sramotiš muški rod, a još više svoju naciju! - napisala je Mirjana tada.

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić

Podsetimo, Miroslav i Mirjana su dugo išli na njegove turneje, putovali su po svetu i družili se sa njegovim prijateljima. Upoznali su se tokom pevačeve, Brenine i Popovićeve turnere u Americi, a rodila se ljubav na prvi pogled. Emotivna veza je trajala godinama, sve dok pevač nije rešio da prekine svaki kontakt sa njom, nakon što je rodila sina Devina. Pevač ju je svojevremeno tužio za proganjanje i maltretiranje.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Mirjana Antonović

- Zaista mi nije jasno zašto je to učinio. Mislim da više ne zna šta će, ne bi li zaustavio suđenje. Tužba je smešna i besmislena. Izgleda da su mu ovo poslednji trzaji kako bi nas nagovorio da odustanemo od celog slučaja, što se neće desiti. Nakon svih pokušaja da obustavi slučaj, ceo proces je vraćen na Vrhovni sud i zakazano je ročište. I, šta ćemo sada?! Sada Miroslav pokušava da izmanipuliše sve. Odlučio je da podnese krivičnu tužbu protiv mene u kojoj me tereti za proganjanje. Nije mi jasno, kako je to moguće činiti sa tako velike daljine? Očigledno je da nešto ponovo petlja. Umesto da pošteno okonča celu situaciju, i dalje je uporan. Sve što je naveo, mora da je laž, pošto ga ne proganjam ja, već ga samo proganja njegova nečista savest. Ako nepravda privremeno pobedi i Miroslavu je baš tolika želja da vidi majku svog deteta u zatvoru, zamolila bih svoje prijatelje u Srbiji da mi povremeno dođete u posetu - rekla je Mirjana nakon njegove tužbe, koja je svojevremeno ispričala da je Gordana glavni krivac za njegovu svađu sa Brenom i Sašom.

Republika

Foto: Instagram.com

Miroslav Ilić i supruga Gordana

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - kazala je jednom prilikom Mirjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nikola

02.02.2022 13:11

Priznaj sina!

Odgovori 18 6
Marija

02.02.2022 18:45

A zašto Brena ne nabije nos u svoj brak.Svugde ima da se čisti,pa neka počne od sebe.

Mićo

03.02.2022 09:33

Proces tužan, možda i smešan. Miroslav Ilić se ponaša kao obična...