AGONIJA DUGA 14 GODINA DOBIJA SVOJ EPILOG? Miroslav Ilić stigao na SUĐENJE za OČINSTVO!

Autor:

Zabava

02.02.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić pristigao je na ročište povodom dokazivanja očinstva u Palatu pravde u pratnji advokata.

AGONIJA DUGA 14 GODINA DOBIJA SVOJ EPILOG? Miroslav Ilić stigao na SUĐENJE za OČINSTVO!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suđenje pevaču Miroslavu Iliću u Palati pravde za dokazivanje očinstva u slučaju Devona Antonovića bi moglo da se završi danas, ako bi se pojavili svi svedoci.

Naime, danas se nastavlja suđenje u Višem sudu pevaču, a Miroslav je pristigao u Palatu pravde u pratnji advokata.

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić

Njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović, je godinama na sudu jer tvrdi da je njen sin Devin biološki naslednik pevača. Kako prenose domaći mediji, Mirjana i Devin nisu stigli u Srbiju da bi prisustvovali ovom suđenju.

Podsetimo, na prošlom suđenju je Mirjana bila prisutna, a takođe su izjave davale Lepa Brena i jedna dugogodišnja prijateljica. 

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović

- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je ranije Mirjana, dok je Ilić je ovom prilikom rekao da je Antonovićeva godinama proganja, piše Kurir, prenosi Blic.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena na prošlom suđenju

Pevač je dva dana saslušavan povodom tužbe, a i dalje odbija da uradi DNK analizu:

- Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome - pričao je Miroslav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Inna

02.02.2022 10:05

Ja stvarno ne razumem ovu zenu a i slicne njoj.Ok bio je sa tobom u vezi znamo svi,ok napravio je dete jer nije od duha,ok ti si odlucila zadrzati dete ali isto tako je ok da on ne zeli da cuje za njega i ne zeli da ga prizna pa da je od zlata a ne krvi i mesa.Na stranu sto da li njemu savest ce ikada proraditi ili ne,na stranu da li ce ga Bog kazniti i da li ce se kajati ali covek uz sve to i da ga razapnes ne zeli da cuje nikako za tog sina.Zasto forsirate nesto i terate na silu a druga strana ne zeli???Rodila si ga valjda iz tvoje ljibavi,rodila si ga sebi i zar nije dovoljno ako znas da nisi sela na mravinjak reci sine to ti je otac,ok pozeleo ga videti,covek mu rekao paljba i zivot ide dalje ali terati nekoga na silu da prizna sto ne zeli na svom imenu e to ne kapiram osim ako nije poenta nasledstvo

Odgovori 11 40
Vlada

02.02.2022 10:08

Miroslav Ilić je lažov. Da je nevin dao bi svoj DNK i omogućio da se utvrdi istina.

Odgovori 47 6