LEPA BRENA JEDNOG SINA ISTERALA IZ KUĆE, A DRUGOM ISPUNJAVA SVE ŽELJE: Pevačica ŠUTNULA Stefana, a Viktoru otvara RESTORAN!

Autor:

Zabava

31.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i njen naslednik se više ne čuju ni telefonom, dok mlađem detetu u isto vreme pomaže da proširi biznis u ugostiteljstvu.

LEPA BRENA JEDNOG SINA ISTERALA IZ KUĆE, A DRUGOM ISPUNJAVA SVE ŽELJE: Pevačica ŠUTNULA Stefana, a Viktoru otvara RESTORAN!

Foto: Republika.rs

Pevačica Lepa Brena (61) i njen stariji sin Stefan Živojinović već duže vreme nisu u dobrim odnosima, zbog čega se on odselio iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, a kako Srpski telegraf saznaje, nju više i ne zanima šta njen naslednik radi! Naime, Brena se u poslednje vreme ne seti ni da pita kako je Stefan i čime se bavi s obzirom na to da se ni telefonom ne čuju, ali zato Viktora zove nekoliko puta dnevno jer su mnogo vezani i najviše je nervira kad se ne javlja. Ona je sada rešila da opet pomogne nasledniku tako što će finansirati deo troškova oko kupovine još jednog lokala za potrebe otvaranja novog ugostiteljskog objekta.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena

- Brenin sin Viktor uspešno vodi restoran u Beogradu i ugostiteljstvo mu od početka ide od ruke. Restoran "Dardaneli" odlično posluje, pa je Brena došla na ideju da se biznis širi i da Viktor treba da otvori još jedan restoran. On priča da još nije vreme za to jer hoće sam da ulaže u biznis, a ona insistira da pomogne. Dogovorili su se da uskoro obiđu nekoliko lokala koji su na prodaju, da vide da li prostor odgovara i da se potpišu papiri za kupovinu - priča nam izvor blizak porodici Živojinović i usput otkriva da je Brena skroz zapostavila Stefana:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Živojinović

- Više od godinu dana niko nema pojma šta se dešava sa Stefanom. On ne dolazi uopšte na Bežaniju, nikad nije na porodičnim okupljanjima i slavljima, što potvrđuje da nisu u dobrim odnosima. Najgore je što je sa svima u kući prekinuo kontakt, jedino se čuje s Filipom. Prija pita za njega, ali uvek krišom, da drugi ne znaju. Šteta je što se tako deca odvajaju. Brena se greši, ne treba to da radi. Deca se jednako vole ma šta da je bilo u pitanju!

Od Stefana ni traga ni glasa

Nakon što je Stefan Živojinović saopštio da se povlači iz javnosti i prekida muzičku karijeru, o njemu nema ni traga ni glasa! On je rekao da će pričati na temu novog posla tek kad bude siguran da je to ono što je želeo.

- Nemam nameru da se pojavljujem nigde. Pričaću o novom poslu kada dođe vreme za to. Sada mi treba vreme za mene i moje obaveze. Nadam se da će svi imati razumevanja - rekao je tada Živojinović.

Pevačica nije javno htela previše da priča o tome u kakvom je odnosu sa Stefanom, ali su ljudi i ranije primećivali da je više privržena Viktoru.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović

- Brena je Stefanu navodno pomagala oko pevačke karijere, ali je činjenica da je on sam hteo da se progura na estradi svojim radom. Za to vreme Viktoru je finansijski uvek pomagala, dobio je od nje BMW od 150.000 evra, pomoć oko pokretanja biznisa s restoranom, a onda se pisalo i da mu je kupila penthaus u elitnom delu Beograda, gde je trebalo da se useli sa tadašnjom devojkom. Čak je i Brenina snajka Aleksandra javno rekla da se sa Stefanom sada najviše čuje njen suprug Filip, što je samo potvrdilo priče da sin i majka ne pričaju - priča nam sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

31.01.2022 09:08

Deca se jednako vole.

Odgovori 10 0
Aleks

31.01.2022 09:09

Brena je diktator u toj porodici.

Odgovori 12 2
Leona

31.01.2022 22:17

Pa Brena je svesna da Stefan dobro izgleda, da je sarmantan, a i da ima 'kliker' pa ce tako uspeti kad sve to udruzi. Ovaj mali izgleda nije bas previse bistar ko neki Tuta Bugarin, pa ga mora stalno drzati na okui pomagati mu.