INFARKT ZA ĐILASA! TAJKUNSKI SNOVI SE RUŠE K'O KULA OD KARATA: Ponoš može do 30 odsto?! "NEMOJTE DA IMAMO ILUZIJE"! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.02.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procene lidera opozicije tajkuna Dragana Đilasa da bi Zdravko Ponoš i Vladeta Janković mogli da ostvare značajniji rezultat na predstojećim izborima srušene su kao kula od karata!

INFARKT ZA ĐILASA! TAJKUNSKI SNOVI SE RUŠE K'O KULA OD KARATA: Ponoš može do 30 odsto?! "NEMOJTE DA IMAMO ILUZIJE"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, urednik Nove srpske političke misli i bivši poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović izneo je podatke koji će po svemu sudeći dovesti do kratkog spoja u mašinskom mozgu Dragana Đilasa.

Đilas, naime, tvrdi da Zdravko Ponoš ima šanse da uđe u drugi krug predsedničkih izbora, a pobeda profesora Vladete Jankovića na izborima za grad Beograd maltene se ne dovodi u pitanje.

Ipak, brojke govore drugačije!

Vukadinović, koji je i radio istraživanja za opoziciju, ocenio je da procene po kojima Ponoš i Janković mogu računati na podršku između 30 i 40 odsto glasova birača nisu ništa drugo do puka iluzija.

- Ma kakvi. Ni blizu. Takve osobe nema među ovima koje smo merili! Nemojte da imamo iluziju o tome! - doslovce je rekao Vukadinović odgovarajući na pitanje da li Ponoš i Janković mogu računati na navedeni procenat glasova birača.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Đilas je zakulisnim igrama i udarcima ispod pojasa uspeo da natera koalicionog partnera, Narodnu stranku Vuka Jeremića, da stane iza podrške Zdravku Ponošu kao predsedničkom kandidatu, iako je Narodna stranka isprva za tu trku spremila Miroslava Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Veljko

02.02.2022 09:30

Ponoš može sigurno do 3% i da predje cenzus. Dovoljno.

Odgovori 20 1
Očajno pero

02.02.2022 10:03

Koliko je meni poznato za funkciju predsednika mora se proći bezbedonosna provera, a Ponoš sigurno to ne može proći. Kako misle da on bude predsednik??

Odgovori 24 2
Drnda

02.02.2022 10:07

Ovaj bradati je poznat po glupostima.

Odgovori 5 14
Vlada

02.02.2022 10:17

Ponoš nije naš ponos.

Odgovori 24 1