TO ŠTO RADI JANKOVIĆ JE JAKO OPASNO! KAD OZNAČIŠ NEKOG KAO ZLO, ONDA SE TAJ MORA ISTREBITI: Smajlovićeva upozorava na pogubne posledice zapaljive retorike (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

01.02.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljiljana Smajlović upozorila je da je retorika Vladete Jankovića, kandidata Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, opasna.

TO ŠTO RADI JANKOVIĆ JE JAKO OPASNO! KAD OZNAČIŠ NEKOG KAO ZLO, ONDA SE TAJ MORA ISTREBITI: Smajlovićeva upozorava na pogubne posledice zapaljive retorike (VIDEO)

Foto: printscreen

Ljiljana Smajlović, novinarka

Gostujući na televiziji K1, Smajlovićeva se osvrnula na izjavu Jankovića da ova vlast predstavlja, kako je on rekao, "zlo".

- Retorika Vladete Jankovića je opasna - to se radi kad hoćeš da uništiš protivnika. To je govorio i Buš u SAD pre nego što će napasti Irak! Kad označiš nekoga kao zlo, to znači da se taj mora uništiti i istrebiti - upozorava Smajlovićeva.

 

 

Novinarka je prokomentarisala i izjavu reditelja Gorana Markovića, koji je gostujući u Utisku nedelje poručio da bi spomenik Stefanu Nemanji trebalo premestiti u Marinkovu baru.

- Iznenadio me je otvoreni prezir prema plebsu, prema Marinkovoj Bari, Borči... Kad one za koje glasaju stotine hiljada ljudi nazivate zlom, onda ste blizu da se pomisli da ne držite do ovih koji glasaju za njih, pa onda objasnite da oni žive po predgrađima - ističe Smajlovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Lu

01.02.2022 18:03

Mozda joj je vreme za penziju.

DIVNA

01.02.2022 19:53

GOSPOĐO SMAJLOVIĆ SVAKA ČAST.

lela

02.02.2022 17:25

Njihov prezir prema građanima je očigledan.Sramota.

Sportista

07.02.2022 10:09

Ne verujem da će Vladeta Janković napasti Irak.