NISAM JA UDAVAČA KOJA ĆE SE UDATI PO SVAKU CENU! PEDALA ZA TAJKUNA - Profesor Zec odjavio Đilasa i poručio: ZVALI SU ME U POLA NOĆI DA BUDEM POSLANIK!

Autor: Republika

Vesti

01.02.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Miodrag Zec definitivno je odbio ponudu tajkuna Dragana Đilasa da bude na listi opozicije za predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji koji bi trebalo da se održe 3. aprila.

NISAM JA UDAVAČA KOJA ĆE SE UDATI PO SVAKU CENU! PEDALA ZA TAJKUNA - Profesor Zec odjavio Đilasa i poručio: ZVALI SU ME U POLA NOĆI DA BUDEM POSLANIK!

Foto: Tanjug

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Zec je odluku obražio tvrdeći da on "nije udavača koja će se udati po svaku cenu".

- Ljudi me pitaju zašto sam prihvatio kandidaturu a sada neću! Neću da se shvati da sam ja mlada koja se nećka, meni brak nije ni nuđen a nisam ni zaljubljen! U pola 12 me zovu sad da im budem poslanik. Pa nisam ja udavača koja će se udati po svaku cenu - kategoričan je Zec.

 

 

Podsetimo, Đilas je u prethodnom periodu pokušao da privoli mnoge javne ličnosti i sportiste da budu na njegovoj listi na izborima, ali je svaki put dobio, narodski rečeno, nogu u zadnjicu.

Propali su pokušaju da se glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić privoli da bude Đilasov potrčko, a vođa tajkunske opozicije nije imao više uspeha ni sa proslavljenim košarkašem Dejanom Bodirogom.

Sa druge strane, kao što je Republika u više navrata pisala, Đilas je imao uspeha u uništavanju navodno prijateljskih stranaka - konkretno Narodne stranke Vuka Jeremića.

Jeremić je, podsetimo, morao da proguta knedlu i složi se sa izborom Zdravka Ponoša kao predsedničkog kandidata, jer je na tome upravo insistirao Đilas, iako je Ponoš do juče bio funkcioner Narodne stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

01.02.2022 11:27

Pa nije profesor Zec budala koja će vama davati izjave, i ko još veruje u ove baljezgarije koje pišete?