TEA TAIROVIĆ U EPICENTRU NEVIĐENOG POLITIČKOG SKANDALA! Pevačica izazvala GNEV i BES Makedonaca, hoće da joj ZABRANE ULAZAK U ZEMLJU? (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović našla se u centru političkog skandala nakon što je promenila reči čuvene pesme ''Makedonsko devojče.''

TEA TAIROVIĆ U EPICENTRU NEVIĐENOG POLITIČKOG SKANDALA! Pevačica izazvala GNEV i BES Makedonaca, hoće da joj ZABRANE ULAZAK U ZEMLJU?  (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović našla se na meti negativnih komentara i udara naroda iz Severne Makedonije, zbog pesme koju je pevala na svom nastupu, a zbog čije izmene teksta je nastao skandal.

 

 

Naime, Tea je na svom nastupu pevala čuvenu makednosku pesmu ''Makedonsko devojče'', a poslednji stih je promenila u ''bugarsko devojče'' što je izazvalo bes i gnev kod Makedonaca, koji joj u komentarima na društvenim mrežama pišu da više nikada neće moći da uđe u Makedoniju i da je sa njima završila, jer kako kažu, ne poštuje njihovo kulturno nasleđe i provocira na nacionalnoj i političkoj osnovi.

 

 

Tim povodom se oglasila i pevačica na društvenim mrežama, otpevavši deo svoje još uvek neobjavljene pesme, a kojom iskazuje ljubav prema Makedoniji.

- Ovo je pesma koja se zove "Makedonija" i koja će se naći na mom novom albumu koji bi trebalo da izađe u aprilu tekuće godine. Moj tata je napisao ovu pesmu za mene i njom sam želela, i dalje želim, da vam odam počast i poštovanje, kao i zahvalnost za svu ljubav koju imam od vas svih ovih godina - počela je izlaganje Tea, pa dodala:

- Juče sam pevala "Makedonsko devojče" u Bugarskoj, u Blagojevgradu. Na nastupu je bilo i Bugara i Makedonaca. Na kraju same pesme sam promenila tekst koji je značio samo ljubav i iskazivanje poštovanja i jednima i drugima. Taj deo teksta sam uputila devojci u publici jer je lepaNe zanimaju me politička zbivanja kako u vašoj zemlji, tako ni u mojoj. Ja sam poznata po tome da širim ljubav kroz pesme i spajam ljude, pa ću tako nastaviti i dalje - zaključila je pevačica.   

 

      

 

Tea je i na svojim Instagram pričama pokušala da objasni šta se dogodilo.

- Dragi moji... otpevah ja tu prelepu pesmu tri minuta i poslednji stih sam otpevala devojci iz publike bez ikakve zle namere (niti sam upućena ko sa kim ima problem i kako to može da se tumači, ni u malom mozgu mi nije bilo). Taj što je isekao snimak nek objavi ceo video ako može. Eto, volim i Makedonce i Bugare i dabogda vas bilo milijardu. Živeli! - napisala je Tea.

Republika

Foto: instagram.com/tea_tairovic

Tea Tairović Instagram

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading