DRAŠKO DOBIO ŠUT KARTU OD KIJE, PA OTRČAO KOD TANJE! Stanivuković MOLIO Kockarevu da se vide, ona ga ODBILA: PEVAČICA NEMA POJMA ŠTA JE URADIO!

Autor:

Zabava

01.02.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Banja Luke se izgleda malo pogubio kada su žene u pitanju, te se nakon što je dobio šut kartu od Kije Kockar, vratio Tanji Savić.

DRAŠKO DOBIO ŠUT KARTU OD KIJE, PA OTRČAO KOD TANJE! Stanivuković MOLIO Kockarevu da se vide, ona ga ODBILA: PEVAČICA NEMA POJMA ŠTA JE URADIO!

Foto: ST/V. Lukić, Tanjug/S. Aćimović, A. Nalbantjan

Mesecima unazad u javnosti je prašina oko gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, za kog se ispostavilo da je neodoljiv muškarac, za većinu žena, naročito sa naše estradne javne scene.

Republika

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković zvao Kiju Kockar

Prvo se govorilo o njegovoj aferi sa Kijom Kockar, a onda je pevačica Tanja Savić zauzela njeno mesto, te su mnogi pomislili na je zaboravio na Kockarevu. Međutim, kako se navodi tokom krize sa Tanjom, Draško je zvao Kiju na Kopaonik, ali ga je ona odbila.

Sve se to desilo nakon što je Kockareva u emisiji "Amidži šou", umesto Draška, kao najzgodnijeg političara, navela Sinišu Malog.

- Sa Sinišom sam dva puta bila u društvu. Ostavio je dobar utisak na mene, pravi je džentlmen. Upoznala sam i Draška, ali Siniša mi je ostavio bolji utisak. Osim toga, on je ministar finansija, a meni baš takav treba - rekla je Kija, što je Stanivukoviću navodno zaspetalo je ju je odmah nazvao.

Republika

Foto: Instagram.com

Kija Kockar odbila Draška Stanivukovića

- Rekao joj je da je trebalo da izabere njega kao najzgodnijeg političara! Kija se smejala i pitala ga da li je sa njim sve u redu. Pošto nije želela da se prepire, spustila mu je slušalicu - priča izvor za Informer i dodaje da ju je posle samo nekoliko dana zvao na večeru.

- Pitao ju je kada je slobodna da dođe u Beograd i izvede je na večeru. Ona ga je odbila s izgovorom da ima dečka! Ma ona se ne bi videla sa njim ni da je slobodna. Ubeđena je da on samo hoće da bude viđen, ali i snimljen s njom - priča sagovornik i dodaje da je Draško toliko bio uporan da ju je pozvao i treći put:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar Draško Stanivuković zvao na Kopaonik

- Nedavno joj je ponudio da zajedno odu nekoliko dana na Kopaonik. Tada je Kiji bilo jasno da on definitivno hoće da bude uslikan sa njom, pa mu je rekla: "Nemoj više da me zoveš, imam dečka! Neću nigde da putujem sa tobom, niti da se viđam." Kad je shvatio da je ozbiljna, prestao je da je zove.

Kako ga je Kija odbila, Draško se ponovo vratio Tanji Savić, što je pevačicu obradovalo, te ga je odmah pozvala u svoje selo Radinac.

Republika

Foto: facebook.com/Mile Jović

Draško Stanivuković i Tanja Savić na večeri

- Draško i Tanja su tada obnovili vezu. Tih dana nastale su i zajedničke fotografije koje su objavljivane u medijima. Tanja nema pojma da je njen momak malo pre nje zvao Kiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Vladimir

01.02.2022 13:59

E i on je bas plaćenik. Na koga se srozao...

Prica

02.02.2022 11:04

Izmisljena.Samo imena su istinita.Ma ide begaj bre sta mi naprica ova Kija.

Irena

02.02.2022 13:15

Ova Kija mi je najodvratnija osoba sa estrade!