OTKRIVANO ISTINU O PLASTIČNIM OPERACIJAMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica krije da je imala zahvat na licu, pa oplela po SILIKONJARAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković progovorila je o estetskim opracijama i šokirala priznanjem da se plaši.

OTKRIVANO ISTINU O PLASTIČNIM OPERACIJAMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica krije da je imala zahvat na licu, pa oplela po SILIKONJARAMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Narodna pevačica Dragana Mirković oduvek je bila poznata kao estradna dama koja dosta novca ulaže u karijeru, izgled, kreacije, kao i životni stil, no, retko kada otvoreno priča o plastičnim i estetskim operacijama. Ono što je daleko poznato u javnosti, jeste da je Dragana početkom devedesetih, kada su plastične operacije još uvek bile tabu tema u Srbji, odradila zahvat rinoplastike, odnosno plastični hirurg joj je sredio nos. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Mirković

 

Pevačica tada nije krila da je operaciju nosa uradila zbog estetskog i vizuelnog izgleda, ali da je kako su godine prolazile, mišljenje znatno promenila. U intervjuu pevačica se osvrnula na to i šta današnje devojke rade od svog izgleda, iako su, kako je istakla, dosta mlađe od nje, zbog čega se pribojava da se uopšte upusti u ovaj skup sport, pa čak pristaje da i ima koju boru više. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković dobila poklon od supruga Tonija

 

- Ja sam bila rekla da je vreme za estetiku, ali ja to ne volim i ne želim, vreme mi je za estetsku korekciju, ja sam bila u šoku, ja to nisam rekla, ali to kada se izvuče iz konteksta... Devojke i sa 30 godina svašta sebi rade, ali ja se plašim gubitka svog identiteta i izraza na licu koji ja imam, šta ako ne bih ličila na sebe, i onda sam pre za to da postoji bora više i nesavršeno lice i tako dalje, nego da dođem u opasnost da više nisam ja - ja - izjavila je Dragana za Ekskluzivno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading