KRAGUJEVAČKA BURA: Sve je spremno za derbi koji i o TITULI odlučuje!

Autor:

Sport

01.02.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zaostalom susretu 1. kola doigravanja za plasman od 1. do 6. mesta Super lige Srbije, danas se u Kragujevcu sastaju domaća ekipa Radničkog i Crvena zvezda.

KRAGUJEVAČKA BURA: Sve je spremno za derbi koji i o TITULI odlučuje!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Radnički

Veliki rivali sastajali su se tri puta u dosadašnjem toku sezone, na tri različita fronta i sva tri puta su Kragujevčani bili uspešniji. U okviru Super lige Srbije, kao i na završnom turniru nacionalnog kup takmičenja Radnički je dva puta slavio na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" rezultatima 10:8 i 9:8, dok je u odmeravanju snaga dve ekipe u okviru regionalnog takmičenja u Splitu, ponovo bila uspešnija ekipa Radničkog ostvarivši ubedljiv trijumf 13:8. 

Novi trener vaterpolista Crvene zvezde, Mirko Vičević pred današnji susret je izjavio:

- Radnički je ove sezone tri puta slavio u duelima sa nama. Koliko sam imao prilike da upoznan obe ekipe, moram biti iskren i reći da je u ovom momentu Radnički stepenik iznad nas, ali obećavam da će se ekipa boriti i smatram da smo na pravom putu da u finišu sezone ostvarimo bolje rezultate.

Reprezentativac Srbije iz redova Radničkog, Nikola Lukić je izjavio:

- Promena trenera prouzrokovala im je šok terapiju i mislim da su podigli nivo igre. Definitivno su postali agresivniji i bolje plivaju. Međutim, i oni i mi smo ušli u veoma zgusnut raspored i umorni smo od igranja na tri fronta, pa će sa te strane obema ekipama biti teže u ovom duelu. Očekivanja u našem taboru su standardno najviša i idemo na novu pobedu. Nadam se da će nas publika ponovo podržati u još jednoj izuzetno važnoj utakmici.

Ekipa Radničkog trenutno zauzima treću poziciju na superligaškoj tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok se crveno-beli nalaze stepenik niže sa devet bodova na kontu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading