PAZI ZVEZDA GAZI: Nakon novog trijumfa i borba za TITULU više nije samo san!

Autor:

Sport

22.01.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde u petak su slavili u Večitom derbiju protiv ekipe Partizana rezultatom 13:11, a danas su ostvarili uspeh i u duelu sa drugim velikim rivalom.

PAZI ZVEZDA GAZI: Nakon novog trijumfa i borba za TITULU više nije samo san!

Foto: Starsport

Delije

U okviru Regionalne vaterpolo lige, puleni trenera Mirka Vičevića danas su bili bolji od ekipe Šapca rezultaom 14:12 (4:4, 2:2, 4:2, 4:4).

Na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" viđena je velika i neizvesna borba koja je rešena u trećem periodu igre kada su crveno-beli stigli do dva gola prednosti. Interesantan je podatak da su čak tri četvrtine okončane bez rezultatskog pobednika.

Tokom celog toka susreta Crvena zvezda je bila u prednosti, dok su šabački vaterpolisti samo polovinom treće četvrtine, nakon pogotka Ćetkovića, uspeli da stignu do rezultatskog vođstva (6:7).

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Gavril Subotić koji je mrežu Šapčana tresao četiri puta, dok su se Veljko Tankosić, Stefan Pješivac, Filip Gardašević i Marko Radović po dva puta upisivali u listu strelaca. Interesantan je podatak da su se samo trojica vaterpolista u redovima Šapca našla na listi strelaca. Savo Ćetković je postigao sedam, Ognjen Stojanović četiri, a Ivan Koptsev jedan gol.

Nakon ovog susreta Crvena zvezda deli pozicije od 5. do 7. mesta sa ekipama Partizana i hercegnovskog Jadrana sa 12 osvojenih bodova, s tim da crveno-beli imaju dva meča manje odigrana u odnosu na Večitog rivala i jedan meč manje u odnosu na ekipu iz Herceg Novog.

Vaterpolo klub Šabac trenutno zauzima 11. poziciju sa šest osovjenih bodova i sledi mu borba za izbegavanje baraža za opstanak u RVL Premijer ligi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading