POVRATAK NA MESTO USPEHA: On zna kako se tamo pobeđuje!

Autor:

Sport

01.02.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u sredu 2. februara gostuju u Badaloni ekipi Huventuda u okviru 12. kola "grupe A" Evrokupa.

POVRATAK NA MESTO USPEHA: On zna kako se tamo pobeđuje!

Foto: Starsport

Pred put u Badalonu, trener košarkaša Partizana, Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred predstojeći susret:

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu. Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Potrebno je da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri - rekao je Obradović za klupski sajt.

 


Odlukom stručnog štaba sa ekipom neće putovati Dušan Miletić, Tristan Vukčević i Uroš Trifunović, a kapiten Rade Zagorac je izjavio da će tim biti spreman za sutrašnju utakmicu.

 


- Oni su jedna od najkvalitetnijih ekipa u našoj grupi. Poznati su nam od prošle i ove godine. Nama je prošli duel sa njima bila jedna od možda i najvrednijih pobeda u dosadašnjem delu sezone i verujem da će to njima biti dodatni motiv. U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali - poručio je Zagorac.

Ekipa Huventuda trenutno je lider "grupe A" Evrokupa sa skorom od devet pobeda i dva poraza, dok crno-beli sa skorom 8-3 dele drugu i treću poziciju sa ekipom ruske Lokomotive Kubanj.

Prvi susret Partizana i Huventuda u Beogradu okončan je pobedom ekipe Željka Obradovića rezultatom 68:67.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading