POSLEDNJI RAPORT PRED BADALONU! Oglasio se ŽOC!

Autor:

Sport

30.01.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želimir Obradović, trener košarkaša Partizana, govorio je za medije pred odlazak u Badalonu na meč sa Huventudom.

POSLEDNJI RAPORT PRED BADALONU! Oglasio se ŽOC!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana u sredu 2. februara gostuju Huventudu u 12. kolu Evrokupa.

Utakmica se igra od 21 čas, a pobednik će napraviti ključni korak ka obezbeđivanju prvog mesta u Grupi A pošto Huventud ima skor 9-2, a Partizan 8-3:

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su odigrali veoma dobro i ovde u Beogradu protiv nas. Ekipa koja ima kvalitet i zaista je dobro vođena. Moramo da odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo pozitivan rezultat- istakao je Obradović.

Dobra vest je da trofejni stručnjak ponovo ima kompletan roster na raspolaganju. Prvi put je sa timom trenirao i Tristan Vukčević, ali on zajedno sa Dušanom Miletićem i Urošem Trifunovićem neće na put (let za Barselonu u 17.00).

- Svi su zdravo i dobro. Što je veoma važno posle izuzetno teškog putovanja u Tursku, povratka, spavanja par sati, odlaska u Ljubljanu, igrači su konačno imali priliku juče da se odmora. Odmah se to vidi na njihovim licima, druga je atmosfera od jutros na treningu. Dobro je da ćemo već danas putovati za Badalonu. To je klub u kojem sam radio, izašli su nam u susret i dali nam dobre termine, pa ćemo tamo odraditi još dva treninga. Očekujem da podignemo nivo igre da makar budemo konkurentni.

Obradović je veoma vezan za klub iz Badalone, sa kojim je 1994. godine osvojio Evroligu.


- Volim Badalonu i taj klub. Imam tamo dosta prijatelja. To je nešto što će uvek ostati u meni, način kako smo igrali te godine kada smo bili prvaci Evrope- zaključio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading