SALE TROPIKO NAKON RAZVODA VIŠE NIJE ISTI! Pevač sa suzama u očima progovorio o odnosu sa ĆERKAMA: Ja bih se raspao... (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sale Tropiko prvi put otkrio je šta mu se motalo po glavi nakon što je sa bivšom suprugom Jovanom Pajić doneo odluku da se razvedu i kako je to uticalo na njegovu ulogu oca.

SALE TROPIKO NAKON RAZVODA VIŠE NIJE ISTI! Pevač sa suzama u očima progovorio o odnosu sa ĆERKAMA: Ja bih se raspao... (FOTO)

Foto: instagram.com

Pred kraj 2021. godine vest o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika šokirala je javnost, a pevač je nakon teškog perioda progovorio o svemu šta mu se motalo po glavi. Po povratku sa odmora, na kom je bio sa ćerkicama, Sale je za domaće medije otkrio šta je za njega bilo izuzetno teško nakon što je sa Jovanom doneo odluku da stave tačku na bračnu zajednicu. 

Republika

Foto: youtube.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić razvod

 

Kako tvrdi, sa Pajićevom je ostao u prijateljskim odnosima zbog ćerki, ali se osvrnuo i na samu ulogu roditelja koliko zna da bude otežavajuća okolnost nakon odluke koju su doneli. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

- Da mi se to desi, ja bih se raspao, u takvim situacijama, mi nismo ni prvi, ni poslednji, dosta ljudi ima koji su u toj situaciji, sve je to teško - započeo je Sale za ,,Premijeru", pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sale Tropiko i Jovana Pajić venčanje

 

- Ali svako od nas mora prvo sebe da nahiri na to da je tu gde jeste, da je roditelj i da se stara o deci najnormalnije kao da se ništa ne dešava, roditelji moraju da budu pribrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading