BOLEST JE OSTAVILA TEŠKE POSLEDICE NA PEVAČA: Hasan Dudić progovorio o TRAUMATIČNOM periodu, pa otkrio šta su mu radili u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Hasan Dudić prvi put progovorio je u javnosti o njegovom teškom periodu zbog bolesti.

BOLEST JE OSTAVILA TEŠKE POSLEDICE NA PEVAČA: Hasan Dudić progovorio o TRAUMATIČNOM periodu, pa otkrio šta su mu radili u BOLNICI! (FOTO)

Foto: prinskrin/facebook/Hasan Dudić

Hasan Dudić u bolnici

Poznati pevač narodne muzike Hasan Dudić u decembru 2021. godine bio je hitno hospitalizovan zbog narušenog zdravlje, jer se zarazio koronavirusom, što se izuzetno odrazilo na njegovog zdravstveno stanje, a doktori su se danonoćno borili da mu pomognu. Nakon duge i iscrpne borbe, pevač je uspeo da stane na noge, a sada je prvi put progovorio o posledicama koje su ostale nakon teške bolesti. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Hasan Dudić u bolnici

 

Hasan je tokom boravka u bolnici bio u opasnosti zbog koronavirusa, a sada ne krije da su posledice koje su ostale nakon traumatičnog perioda velika. 

Republika

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić pevač

 

- Ja sam navikao na patnju i muke, ali ova korona, vrlo je neprijatna, nisam ja jedini koji je to zapazio, mnogo je ljudi koji su oboleli, umrli, ja sam imao jake posledice, primao sam i kiseonik - govori Hasan za emisiju ,,Premijera". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading