ŠTO SE UDAJETE ZA NESPOSOBNE MUŠKARCE PA MORATE DA IDETE NA POSAO: Javnost zgrožena izjavama srpske tiktokerke!

Autor:

Lifestyle

02.02.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja se na Tik Toku predstavlja kao "Zvrrkk" izbacila je video koji je na društvenim mrežama izazvao pravu lavinu besa

ŠTO SE UDAJETE ZA NESPOSOBNE MUŠKARCE PA MORATE DA IDETE NA POSAO: Javnost zgrožena izjavama srpske tiktokerke!

Foto: TikTok/Printscreen

Iako se vidi da je devojka izuzetno mlada, nije joj smetalo da komentariše muškarce i žene. Ukratko, čini se da je svrhu žene svela na rađanje, a za muškarca je rekla da je nesposoban ako ne može da je obezbedi.

Na pitanje šta da rade žene koje ustaju u 5 ujutru jer idu na posao, njen odgovor je prilično jasan.

                                 
- Kad se udajete i tražite nesposobne muškarce pored kojih morate da ustajete u 5 ujutru, ustajte u 5 ujutru...

Čak i ako joj nepromišljenost pripišemo godinama, teško je shvatiti da i mlada osoba ne može da percipira nekoliko očiglednih stvari. Prvo, postoje žene kojima je jako važno da rade, žene koje podjednako žele da učestvuju u finansijama, žene koje su se obrazovale da bi radile i iznad svega žene koje svoj posao vole. Naravno, tu je i pitanje ravnopravnosti polova i pitanje rodnih uloga koje se vremenom u svakom društvu menjaju, ali to bismo ipak ostavili sociolozima.

 

 

U nastavku tiktokerka objašnjava zašto žena mora biti udata.

Zašto moramo biti udate? Znaš kako mico, to je jedina svrha u životu, da stvaramo dobre ljude. Meni je izuzetno žao žena koje ne mogu da rode i neće osetiti kako je da imaš svoje dete, ali znaj, nije to finansiranje, to je briga. Znaj da ne postoji ništa vrednije nego imati svoje dete... - priča ona u nastavku snimka.

Reklo bi se da ova devojka još uvek nema porodicu, ali je izgleda svesna da je produžetak vrste jedina svrha žena. Ma koliko pokušavala da podeli svoju žalost kada je reč o ženama koje ne mogu da se ostvare u ovoj ulozi, čini se da ne radi svoj posao dobro.

Draga devojčice, ima i onih žena koje ne žele da budu majke, ali pre svega ima žena kojima tvoje sažaljenje nije potrebno da bi opstale u svetu u kome se svrha bivstvovanja može pronaći i izvan roditeljstva. 

Naravno, ovo nije sve što je stalo u ovaj video, pa je progovorila i na temu silovanja.

Devojka upozna lika u klubu i dođe kod njega u jedan ujutru. Šta radi ona tu. To je poziv. Šta radi ona tu, ona nije kod njega da bi se tu družila. Tako da, mođete da se vređate koliko hoćete. Ja ne mislim na silovanja koja se dešavaju preko dana.

Ako izuzmemo činjenicu da se silovanja dešavaju u svako doba dana i da su žrtve često napdanute od strane nepoznatih muškaraca, možemo da kažemo da je devojčica bar donekle lepo vaspitana, pa ne zaviruje po tuđim domovima nakon ponoći.

Komentari su ispod videa bili uglavnom negativni, ali je bilo i onih koji su smatrali da svaka devojka ovako treba da razmišlja.

"Realno svako se može udati,dobiti decu ali retko ko može reći- pa imam poštovanje od svog partnera,decu odgajam s ljubavlju.Radite ono osećate,znam hrpu ljudi koji jednostavno znaju samo biti sami i lepo im je, koja ne znaju sa decom i tako žive u miru što je fer i logično" napisao je jedan korisnik društvene mreže Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Неко

02.02.2022 10:33

Морамо бити толерантни. И дебили имају право нешто да "сматрају". Кога брига!

Valentina

02.02.2022 10:55

Bonus svideo vam je "Sajber nasilje",a ovim člankom ste prozvali očigledno mladu i devojku bez iskustva koja će sada skrolovati kroz hiljade loših komentara vezanih za nju. Mislite da to nije jedan vid sajber nasilja? Umesto da ste se zapitali kakvo društvo je uticalo na njeno mišljenje ili tražili način kako da se utiče na podizanje svesti u ovakvim slučajevima...