SANDRA AFRIKA UDARILA NA GEJ POPULACIJU USRED EMISIJE: Dečko joj otkrio istinu, A ONA GA NAPALA PRED NOVINARIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika otvoreno je pokazala pravo lice.

SANDRA AFRIKA UDARILA NA GEJ POPULACIJU USRED EMISIJE: Dečko joj otkrio istinu, A ONA GA NAPALA PRED NOVINARIMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Pevačica Sandra Afrika oduvek je važila za onu estradnu damu koja kada otvori usta uvek iskoči neko iznenađenje, ne baš pozitivno. Njeno pevanje oduvek je bila tema u medijima i to da li ona zna ili ne zna, ali danas se vreme toliko promenilo, da je vrlo lako uzeti mikrofon i zapevati, pa joj je i znanje u muzici oprošteno. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Afrika

 

No, pored njenog talenta za pevanje, Sandra je sada postala poznata i po tome da je udarila na LGBT plus Q zajednicu, što će joj se definitivno obiti o glavu. Naime, u jednom intervjuu, gde je čitala tvitove o sebi, jednog momka nazvala je pogrdnim imenom, koristeći sleng kako bi ga okarakterisala kao muškog pripadnika LGBT plus Q zajednice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Afrika igračica

 

 

- "Ova Sandra Afrika uoppšte nema struk, a struk je najbitnija stvar kod zgodne žene" Ja bih se složila sa tobom, mora da je neki peder čim se razume u to - bila je ironična Sandra Afrika. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Jelisaveta

02.02.2022 11:32

Bravo Sandra iii

gago

02.02.2022 13:02

Naravno ne trpi konkurenciju.