MAJKA RAZBIJA LED DA BI DECA U PRIBOJU IŠLA U ŠKOLU: Moraju preko jezera, ukoliko ne uspeju prinuđeni su na jednu stvar (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.02.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak dece kako preko zaleđenog jezera putuju do škole je potresao Srbiju. Ukoliko ne uspeju primorani su da ne odu na nastavu!

MAJKA RAZBIJA LED DA BI DECA U PRIBOJU IŠLA U ŠKOLU: Moraju preko jezera, ukoliko ne uspeju prinuđeni su na jednu stvar (VIDEO)

Foto: Facebook/Priboj/printscreen

Deca u Priboju prinuđena su da idu u školu čamcem preko jezera Potpeć, koje je ovih dana zaleđeno, zbog čega prvo mora da se probije led sa površine, da bi mogli da se prevezu. Takva situacija je godinama, kažu meštani.

- Jezero je ovih dana često zaleđeno pa prvo moraju da probiju led. Ako ne uspeju prinuđene su da se vrate i odustanu od odlaska u školu. Tako je od kada su iz opštinske uprave Priboj prestali da im organizuju prevoz. To je problem koji traje godinama. Bude prelaznih rešenja, ali se obično opet vrate u čamac na prevoz preko jezera - objavljeno je na Fejsbuk stanici "Priboj".

Snimak sa zaleđenog jezera pojavio se i na društvenim mrežama. Na snimku se vide devojčice iz Kučina koje u školu idu čamcem, vozi ih uglavnom majka koja najpre mora da razbije led na površini jezera. U jednom momentu se čuje devojčica koja nudi pomoć.

Da uzmem nešto sitno da bacam - pita devojčica. 

 

 

Komentari na ovu objavu se samo ređaju: 

- Sramota velika! Đaci su išli čamcem i kad sam ja išla u tu školu - navodi jedna starija korisnica.

- Bože dragi! Zar se ne može put i neki kombi nabaviti za taj narod - pita se druga korisnica.

- Od ove dece će biti nešto u životu. Danas ih voze kolima do osnovne škole da se ne muče! Dobro mi je poznato ovo jer sam to proživeo u životu! Probude te roditelji u 4.30 ujutro i polako te vode onako bunovnog. Sneg po 20-30 cm. Dođeš jezeru, a ono led 5 cm. Ljuljaju čamac da puca led. Ne dao Bog maglu na jezeru. Ne vidiš ništa oko sebe pa se vratiš ponovo na isto mesto odakle si krenuo - napisao je jedan korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

02.02.2022 12:03

Molimo državu da nekako obezbedi put za ovu porodicu. Ovo ej opasno po život. Jadno to dete a i njihovi roditelji.