SASLUŠANI UČESNICI TUČE U NOVOM SADU: Evo šta je odlučeno!

Autor:

Hronika

02.02.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su tri lica zbog učestvovanja u tuči.

SASLUŠANI UČESNICI TUČE U NOVOM SADU: Evo šta je odlučeno!

Foto: printscreen/instagram/60video.s

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su učesnike V.K. (2001.) , M.M. (2001.) i V.E. (2001.) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

Javnost je uznemirio snimak tuče koji možete pogledati OVDE, a zbog velikog interesovanja ista je obaveštena o daljem postupanju vezano za slučaj.

Republika

Foto: youtube.com/KissFM Media

Policija

- Povodom interesovanja javnosti za događaj koji se dogodio u noći između 29. i 30. januara 2022. godine u Novom Sadu, na Novom naselju, ispred SC „Meridijana“, kada je došlo do tuče u kojoj su učestvovali V.K. (21), M.M. (21) i V.E. (21) u kojoj je U.V. (23) zadobio teške telesne povrede, te postupanja Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu vezano za navedeni događaj, obaveštavamo javnost da su dana 02.02.2022. godine prethodno zadržana lica – osumnjičeni V.K., M.M. i V.E. saslušani pred postupajućim zamenikom javnog tužioca, nakon čega je ovo Tužilaštvo, a na osnovu prikupljenih dokaza i sagledavanja činjeničnog stanja, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predloge za određivanje pritvora protiv V.K. i M.M., na osnovu čl. 498. st. 1. Zakonika o krivičnom postupku u vezi sa čl. 211. st. 1. tač. 2. Zakonika o krivičnom postupku, dok je protiv V.E. podnet predlog za izricanje mere zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem iz čl. 197. Zakonika o krivičnom postupku - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading