PUKLA! OLJA BEĆKOVIĆ IZGUBILA NA SUDU: Doneta presuda Apelacionog suda, ovo je obrazloženje!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković, koja je tužila vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i voditeljku emisije "Hit tvit", izgubila je na sudu, uz obrazloženje da "'Hit tvit' nema veze s njenim "Utiskom'".

PUKLA! OLJA BEĆKOVIĆ IZGUBILA NA SUDU: Doneta presuda Apelacionog suda, ovo je obrazloženje!

Foto: Republika

Naime, Apelacioni sud je juče ukinuo presudu Višeg suda u Beogradu u kojoj se navodilo da su Verica Bradić i Željko Mitrović povredili autorsko pravo Olje Bećković.

Podsetimo, Olja Bećković je optužila autore emisije "Hit tvit" da su kopirali koncept njene emisije "Utisak nedelje", a Viši sud u Beogradu je prvobitno doneo presudu u njenu korist, koja je potom ukinuta odlukom Apelacionog suda.

Republika

Foto: Luka Šarac

 

- Forma kontakt-programa u kojem učestvuju voditelj, gosti i gledaoci nije originalna tvorevina i, kao takva, emitovana je daleko pre "Utiska nedelje" - stoji u obrazloženju gde se dalje navodi da se emisija "Hit tvit" ne može smatrati kopijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hahaha

04.02.2022 07:48

A ko je ta olja,ona propala glumica,majka drogeraša?

Odgovori 30 29
Vida

04.02.2022 11:46

Ona je svoju emisiju prepisala od drugog autora pa tvrdi da je ona original.

Odgovori 18 16
Mile

04.02.2022 14:04

Zasta ova nekog da tuzi pa ko ce da kopira onaj dres od emisije...zamisli molim te ona tuzila za kopiju aono dres decenije

Odgovori 16 23