NAJBIZARNIJA TEORIJA DANASA, ĐILASOVI KERBERI NA VRHUNCU LUDILA: Vučić je naredio zadrugarima da imaju intimne odnose kako bi skrenuo pažnju sa afera!

Autor: Republika

Vesti

04.01.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski kerberi iz autošovinističkog niskotiražnog tabloida Danas, propagandnog glasila šefa opozicije Dragana Đilasa, lansirali su ubedljivo najbizarniju teoriju o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

NAJBIZARNIJA TEORIJA DANASA, ĐILASOVI KERBERI NA VRHUNCU LUDILA: Vučić je naredio zadrugarima da imaju intimne odnose kako bi skrenuo pažnju sa afera!

Foto: Tanjug/printscreen

Medijski biser nad biserima potpisao je Vlada Živanović koji je u svojoj koluni pod naslovom "Se**a i igara" lansirao bizarnu tezu kako su scene intimnih odnosa rijaliti učesnika, koje su greškom emitovane na televiziji Pink, zapravo inscenirane kako bi se skrenula pažnja sa navodnih afera vlasti!

Inflacija, povezanost mafije s državnim vrhom, poništavanje presude za paljenje kuće novinara, puštanje u kućni pritvor Darka Šarića, plagiranje doktorata ministra finansija, raspad sistema EPS-a… Sve je to bar na jedan i po dan prekrila rijaliti podmetačina. Kakva država - takav i novogodišnji „spin“ za ometanje pažnje s bitnih vesti. Nedostaje još samo da nedolični čin prokomentariše i predsednik, pa da mu produži trajanje za još koji dan. A budite ubeđeni da hoće - ako pomisli da pažnja javnosti može popustiti ka drugim, životnim temama - piše Živanović u kolumni u Danasu.

Republika

Foto: Promo/TV Pink

Željko Mitrović

U nešto slobodnijem prevodu ove teze, ispada da je lično predsednik Srbije naredio učesnicima rijalitija da imaju intimne odnose, što je tolika nebuloza da izgleda samo Đilasovim propagandistima nije jasno da lansiranjem ovakvih bljuvotina ispadaju glupi u društvu.

Podsetimo, na televiziji Pink emitovan je snimak odnosa rijaliti učesnika Zadruga 5 Stefana Mihića i Deniz Dejm.

Ubrzo se oglasio i vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović

- Snimak je otišao slučajno, ali u terminu koji je dozvoljen zakonom. Možemo reći da je reditelj napravio grešku jer je snimak pustio uživo, ali u termunu koji je dozvoljen zakonom - rekao je Mitrović, dodajući da se eksplicitne scene na nacionalnim televizijama događaju „pre svega u američkim programima na drugim televizijama“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jana

04.01.2022 16:20

Стварно Ђиласовци лупетају и причају будалаштине.

Odgovori 11 0
Zeljko

04.01.2022 17:15

Kakva je ovo Zona sumraka šta je ovo? Eto zašto niko ne čita taj Danas i te tajkunske medije.

Odgovori 11 0
Penzioner

04.01.2022 18:59

Ja sam imao 2 prodavnice. Nikada ni jedan primerak lista "Danas" nisam prodao za 10 godina rada. Uvek sam sve primerke vraćao.

Hercegov grad

12.01.2022 16:59

Ocekujem da mi list "Danas" vrati dug ,koji je nastao jos pre 19 godina i godinama su izbegavali govoreci da nemaju trenutno novca.Pisto su sad finansirani sa zapada ,krajnje je vreme da vrate dug u novcu!