OBARANJE AVIONA, LIKVIDACIJA NA PUTU, KO ZNA KAKO ĆE POKUŠATI! Šešelj o mogućem atentatu na Vučića: IZA SVEGA STOJI MILO ĐUKANOVIĆ!

Autor: Republika

Vesti

22.01.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj optužio je na TV Pink da predsednik Crne Gore Milo Đukanović stoji iza zavere čiji je cilj atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

OBARANJE AVIONA, LIKVIDACIJA NA PUTU, KO ZNA KAKO ĆE POKUŠATI! Šešelj o mogućem atentatu na Vučića: IZA SVEGA STOJI MILO ĐUKANOVIĆ!

Foto: printscreen

Vojislav Šešelj i Jovana Jeremić

On je gostujući ko Jovane Jeremić istakao da ima informacije koje ministar policije Aleksandar Vulin nije saopštio na konferenciji za novinare.

Šešelj je istakao da ima informacije da je pred uskim krugom ljudi crnogorski predsednik poručio da će, dok još ima moć u rukama, učiniti sve da likvidira Vučića.

To je meni potvrdio čovek koji prisustovao tom skupu - rekao je Šešelj i istakao da je očigledna je sprega između vođe kavačkog klana Radoja Zvicera i Đukanovića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

- Ko zna kojim će metodom to pokušati. To može biti obaranje aviona, obaranje helikoptera, atentat na putu - naveo je lider SRS.

On je rekao da je cilj atentata stvaranje haosa u Srbiji.

- Vučić je centar vlasti, jer je predsednik najveće stranke i atentatom na njega bio bi stvoren haos u Srbiji - podvukao je Šešelj.

Prema njegovim rečima, predsednik Aleksandar Vučić sada mora biti obezbeđen blindiranim kolikima i iskusnim pripadnicima elitnih jedinica.

- Ne sme se desiti da se u mesec dana kreće istim putem. Mora da menja mesto gde spava, gde boravi... I treba što ređe da ide u inostranstvo - navodi Šešelj.

Podsetimo, ministar policije Aleksandar Vulin saopštio je da je Evropol zvanično dojavio MUP Srbije da atentat na šefa države, o čemu je Republika detaljno pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Maksim

22.01.2022 09:24

Auu, bas kredibilan izvor-osudjeni ratni zlocinac u gostima kod budale koje se normalan čovek stidi!

Odgovori 4 22
Goran

22.01.2022 22:17

@Maksim - A, što nije kredibilan sagivornik? Koji je on "ratni zločinac"? Jel osuđen? Nije...

Odgovori 14 0
maximus

23.01.2022 00:41

@Maksim - On nije ratni zlocinac jer nije ni osudjen ..odmah sam znao da si musliman. Ko o cemu muslimani o ratnim zlocincima i genocidu.

Odgovori 10 5
Daleko je sunce

22.01.2022 12:05

SESELJ TRUBADUR ili TELAL !? Ovo je GASICEVA I VULINOVA UJDURMA. Seselju TOMA NIKOLIC ti je kriv a VUCIC NE. Ti si bre VUCICEV POTRCKO ,KAMELEON .On tebe izda I skloni NIKOLICA. Nisi iskren

Odgovori 3 19