PORODICA FILIPA CARA PROGOVORILA: U jeku PRELJUBE sa Dalilom, on ni ne sluti šta se dešava, OVO je zvanično SAOPŠTENJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagram profilu Filipa Cara pojavio se stori sa zvaničnim saopštenjem, koje je pokrenulo lavinu komentara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

Od početka rijalitija ,,Zadruga 5" porodica Filipa Cara se nije oglašavala, sve do sada. U jeku njegovog ljubavnog skandala sa Dalilom Dragojević, na Instagram profilu ovog intrigantnog zadrugara pojavilo se saopštenje od strane njegovih najbližih. 

Republika

Foto: republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević u vezi

 

Car ni ne sluti da mu je Instagram profil u problemu, a njegovi najbliži objasnili su da je problem nastao samo dva dana pre nego što je rijaliti započeo. Naime, kako glasi u saopštenju, Instagram profil Filipa Cara ne može da prihvata nove zahteve za prijateljstvo i praćenje, ali kako ističu, mnogo poruke podrške stiže sa svih strana. 

- Hvala svima na upitima i podršci! Znamo koliko i vi! Nismo imali kontakt! Od 2 dana pre početka ,,Zadruge" ne možemo prihvatiti nove pratioce, osim desetak zahteva dnevno! I zaista, hiljade zahteva je na čekanju! Hvala svima na razumevanju - glasila je poruka sa profila Filipa Cara. 

Republika

Foto: instagram.com

Saopštenje o Filipu Caru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

01.11.2021 05:44

Koja podrska? Za skandalozno i nemoralno ponasanje??? Koliko je Minu vredjao i nazivao je svakakvim imenima i eto dobio je najgore od najgoreg! Porodici cestitam udatu snajku, ali to je najmanja stvar jer su dobili cistog sotonu u obliku Dudlile Muljevic Opajdarevic.

Odgovori 14 2