VRELA AKCIJA DALILE I CARA, DOK DEJAN PLAČE: Procurio snimak koji će zgroziti javnost, Dragojevićka SLAGALA sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević tvrdila je da nije imala do sada intiman odnos sa Filipom Carem, ali se pojavio snimak koji nije emitovan, koji dokazuje baš suprotno!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vrela akcija Dalile Dragojević i Filipa Cara

 

Preljubnica Dalila Dragojević svom venčanom suprugu Dejanu Dragojeviću priredila je pakao od života, nakon što je odlučila da uplovi u aferu sa Filipom Carem, a da se pritom još uvek nije razvela. 

Dalila je prethodnih nedelja u žiži javnosti zbog njenog odvratnoh poteza da uništi život mlađem Dragojeviću, kako bi ispunila svoje potrebe sa Carem. Iako je tvrdila da između nje i Cara još uvek nije došlo do vrele akcije, pojavio se snimak, koji će zgroziti čitavu javnost. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se svađaju

 

I dok se Dejan bori sa unutrašnjim demonima prošlosti i priseća se svim lepih trenutaka sa njegovom suprugom, ona se u izolaciji razvlačila po krevetu sa Carem, a tom prilikom došlo je da vrele ackije, za koju oboje ćute. Kamere su zabeležile ovaj blamantni potez udate Dragojevićke, a u komentarima se ne može naći nijedan pozitivan komentar. 

O ovom skandalu bruji ceo region, a nacija je definitivno ozlojeđena na Dalilu, shodno tome da je godinama unazad pokušavala javnosti da pokaže koliko je njen brak da Dejanom idealan, te da mesta trzavicama nema. 

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

31.10.2021 17:39

Razvratnica, nimfomanka, proždiračica muškaraca, prevarantkinja, bludnica, ljubavnica, nevernica, perverzantkinja, švalerka, krivokletnica, naložnica, lažljivica, zavodnica, probisvet, polimorka, konkubina, kleptomanka . . . . .

Odgovori 27 2
Mima

01.11.2021 11:30

Nju treba oslati na lečenje. Žena je talog. Ni morala ni mozga. Manipuliše, laže, zla do bola, samoživa KUJA.Bikla udata za Roma, jostavila ćerkiu u Švaarskoj..Potom udata bila za Esa, ukla veza, veze sa ožejenim muškarcima.... Prevarila ga sa Mladenom Vuletić u Parovima a bila udata za Dejana,on bio kod kuće kao njena podrška.. sa Peletom za jednu noć ,katastrofa. Svi,svi smo uz Dekija. Izdaja se ne oprašta.