BUBA KORELI UHVAĆEN U KRAĐI! Treper u centru novog skandala, odmah usledila kazna!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.05.2021

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Buba Koreli poslednjih meseci niže jedan za drugim skandalom, međutim, sada ga je stigla adekvatna kazna.

Foto: Printscreen
Buba Koreli

Treper Buba Koreli nedavno je bio glavna tema zbog skandalozne fotografije koju je objavio na društvenim mrežama kada je fanovima pokazao svoj polni organ i to bez cenzure.

Međutim, taman kada se stišala bura nastala ovakvim njegovim potezom, usledio je novi skandal.

 Buba Koreli "Gluh i nijem", skinuta je sa Jutjuba zbog plagiranja! On je za svoj singl, koji je objavio na proleće ove godine, uzeo muziku svetskog hita "Roses" (Imanbeck Remix), koji je objavio Saint JHN, a koji je u prethodnom periodu bio na prvom mestu na svetskim top-istama, piše Kurir.

 Buba je verno plagirao ovu pesmu, pa čak u njoj pominje više puta "ruže", kao što se to spominje i u originalu. Inače, originalnu verziju je pre godinu dana objavio reper Saint JHN, ali Koreli u opisu na Jutjubu to nije naveo. Bez problema je potpisao sebe kao autora i doveo u zabludu svoje fanove.

Ovo nije prvi put da je muzičar uhvaćen u krađi, te ne čudi što su mu brojne domaće zvezde otkazale saradnju kada su videli čime se zapravo bavi.

Foto: instagram.com/jalabrat
Buba Koreli i Džala Brat

Iako je stekao veliku popularnost, zajedno sa Džalom Bratom, izgleda da oni nisu nikakva nov muzička senzacija, već klasični plagijatori tuđeg rada.

Buba i Džala su se i ranije posluživali tuđim radom, pa su pesme koje su uradili za Maju Berović takođe skinute sa Jutjuba. Reč je o hitovima "Balmain", "Sama" i "Vip", a za koje je dala oko 30.000 evra. Pravi autori tih kompozicija podneli su tužbe Jutjubu zbog krađe autorskih prava i dok Buba i Džala ne dokažu da su oni napisali pesme, biće zabranjeno njihovo emitovanje na toj platformi. 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zaza

28.05.2021 08:09

Covek prosto vapi da mu se pruzi strucna pomoc!