PANIKA DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Radonjić OTKRIO šta mu je najveća GLAVOBOLJA pred drugi meč sa Budućnosti!

Autor:

Sport

17.05.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je povela u finalnoj seriji protiv ekipe Budućnosti, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je otkrio da li će moći da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića-Kuridžu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Drugi meč se igra već u utorak, novim duelom u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su pobedili iako su bili oslabljeni neigranjem Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridže, čiji je nastup i dalje neizvestan.

Zvezda je u prvom meču uglavnom vodila, ali je Budućnost uspela da nadoknadi veliku prednost i uvede meč u neizvesnu završnicu, zato Dejan Radonjić ističe da će sutrašnji duel biti još teži i da koncentracija ne sme da opada njegovom timu.

- Svesni smo da nas očekuje još teža utakmica nego ono koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bismo došli do pobede- rekao je Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport

Volden i Jagodić Kuridža?

- Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice- rekao je trener Zvezde.

Branko Lazić, kapiten crveno-belih očekuje teži zadatak u drugom meču.

- Okrenuli smo se daljim izazovima. Naredna utakmica je već sutra, malo je vremena za pripremu i odmor, ali svi znamo šta je ulog i cilj za obe ekipe. Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije- rekao Lazić.

Utakmica u utorak se igra u 20.30, a onda se serija seli u Podgoricu, gde će se u subotu odigrati treći meč. Titulu će osvojiti tim koji prvi dođe do tri pobede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading