Milojević povlači RADIKALAN potez uoči drugog meča finala sa Zvezdom!

Autor:

Sport

16.05.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener Podgoričana, zna šta mora da se promeni.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan milojević

Trener Budućnosti Dejan milojević najavio je da će njegova ekipa izgledati drastično čvrće u drugom meču finala ABA lige, jer je to jedini način da se adekvatno parira Crvenoj zvezdi.

Zvezda je bila čvršća danas. Čestitam im na pobedi. Ovakve utakmice dobijaju čvršće ekipe. Danas su Lazić i Dobrić odradili sjajan posao na našim bekovima, svaka im čast na tome. Dakle, igrali su čvršće, pored toga smo dozvolili mnogo ofanzivnih skokova. Kao što sam najavio na početku utakmice, osnove će odlučivati. Mi smo dozvolili ofanzivne skokove i previše izgubljenih laganih lopti. Idemo dalje, 1:0, idemo dalje – rekao je Milojević.

Budućnost je u trećoj četvrtini povela, pa je u četvrtoj gubila 15 razlike, pa je prišla na dva u poslednjem minutu…

Jeste, poveli smo u trećoj, pa smo loše odigrali kraj te četvrtine. Ali, i posle smo prišli na loptu, bio je aktivan rezultat. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Opet je bio i jedan skok u napadu na dva razlike dva minuta pre kraja kad je Zvezda dala koš –  rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading