(VIDEO) KO KAŽE DA JOKIĆ NE UME DA ZAKUCA? Srbin triput iskrivio obruč, a oni ga ISMEVAJU!

Autor:

Sport

03.03.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se Nikola Jokić proslavio u NBA ligi po zakucavanjima, čak je trpeo prozivke da ne može da zakuca, ali je protekle noći demantovao kritičare!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naime, srpski as je za jedno poluvreme  čak tri puta zakucao, i to u razmaku od 10 minuta, a jedno od tih kucanja završilo je u TOP 10 poteza dana NBA lige.

U finišu treće deonice je odigrao sjajnu akciju sa Marejem, a košarkaš Milvokija je završio na posteru!  Zatim je usledio još jedno posle kontranapada, dok je i treći put bio sam prilikom zakucavanja

Pogledajte najatraktivnije od ova tri zakucavanja...

 

Zbog toga su pitanja za Jokića glasila da li je bio na audiciji za učesnika takmičenja u zakucavanju na predstojećem Ol-star vikendu.

- Da, voleo bih da je tako- odgovorio je Jokić.

- Da budem iskren, imam utisak da me svi ismevaju kada zakucam- istakao je Jokić u svom stilu.

Inače, Jokić je na meču protiv Milvokija zabeležio svoj 50. tripl-dabl u NBA ligi i tako je postao tek drugi centar kom je to pošlo za rukom. Ispred njega je jedino Vilt Čemberlen sa 78.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading