SADA JE SVE POZNATO! EVO KO JE PRVA PREPREKA JOKIĆU NA PUTU DO ODBRANE TROFEJA! Opet će morati da skida "kralju" krunu!?

Autor:

Sport

15.04.2024

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su parovi.

SADA JE SVE POZNATO! EVO KO JE PRVA PREPREKA JOKIĆU NA PUTU DO ODBRANE TROFEJA! Opet će morati da skida "kralju" krunu!?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su u poslednjem kolu NBA lige u Memfisu Grizlise rezultatom 126:111.

Denver je do pobede stigao, čini se sa "pola gasa", uz odlično raspodeljene poene i minutažu svih igrača na terenu. Svako je dao određeni doprinos u nadi da će to biti dovoljno za prvo, ali će ipak morati da se zadovolje drugim mestom.

Pre susreta znalo se - jedino bi Nagetsi bili prvi ukoliko Oklahoma i Minesota izgube, a s obzirom na to da su Tanderi apsolutno razmontirali Dalas sa 135:86, a da su Timbervulvsi poraženi od Finiksa, Jokić i ekipa završili su regularni deo sezone kao drugoplasirani tim na Zapadu.

Tako su u Koloradu saznali i ko će im biti prvi rival na putu do odbrane trona u NBA ligi.

Standings provided by Sofascore

Naime, zahvaljujući drugom mestu, Denver Nagetsi još uvek nisu sigurni u ime svog prvog plej-of rivala. Njihov naredni protivnik će biti pobednik plej-in duela između Nju Orleans Pelikansa i Los Anđeles Lejkersa. Ukoliko prođu prvu prepreku, Nagetsi će se suočiti sa boljim iz serije između Minesota Timbervulvsa i Finiks Sansa.

Sve su prilike da ćemo ponovo gledati "ludu" seriju Lejkersa i Denvera u kojoj će Nikola ponovo morati da objasni neke stvari "kralju" Lebronu i "obrvi" Dejvisu.

Na Istočnoj konferenciji, Boston Seltiksi su dočekali doigravanje na prvom mestu, dok su Niksi završili na drugom mestu, obezbedivši prednost domaćeg terena sve do mogućeg finala sa Seltiksima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading