NAVIJAČI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Poznato kada se Jokić VRAĆA na parket!

Autor:

Sport

24.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi i bez najboljeg igrača trijumfovali protiv Portland Trejlblejzersa.

NAVIJAČI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Poznato kada se Jokić VRAĆA na parket!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Denver Nagetsa su ostvarili značajnu pobedu u gostima protiv Portland Trejlblejzersa rezultatom 114:111, i to uprkos odsustvu njihovih ključnih igrača, Nikole Jokića i Džamala Mareja.

Pre meča sa Portlandom, stigle su loše vesti iz tabora aktuelnog NBA šampiona o povredama svojih najvećih zvezda.

Srpski centar se požalio na bolove u donjim leđima i upalu levog kuka, dok se kanadski reprezentativac žalio na bol u levom članku. Iako su prve informacije o povredama umirujuće prirode, trener Meloun je odlučio da odmori svoje najbolje igrače iz predostrožnosti.

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

I pored odsustva Jokića i Mareja, Denver Nagetsi su uspeli da ostvare pobedu nad Portlandom. To samo pokazuj sposobnost ostalih igrača da preuzmu odgovornost i pruže značajan doprinos.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Redži Džekson sa 23 poena, Gordon je meč završio sa 22 poena, 12 skokova i 5 asistencija, dok je Koldvel-Poup ubacio 13 poena, a Porter Džunior 12 poena.

S druge strane, najbolji pojedinac u domaćem timu bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Duop Rit koji je meč završio sa 24 poena i osam skokova.

U taboru "grumenja" veruju da će Nikola i Džamal biti spremni za naredni meč, pružajući tako dodatni podstrek ekipi u nastavku sezone.

Sa skorom 13-2 od Ol-star vikenda, Somborac je pružao izvanredne partije, igrajući ključnu ulogu u uspesima tima.

Takmičenje u plej-ofu najjače lige na svetu počinje u aprilu, dok Denver vodi veliku borbu sa Oklahoma Tanderima za osvajanje prvog mesta u Zapadnoj konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading