SADA JE ZVANIČNO! JOKIĆ NE IGRA! POZNAT JE I RAZLOG! Nastup otkazala DVA BITNA IGRAČA!

Autor:

Sport

23.03.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tačno naglašeno koliko ga neće biti.

SADA JE ZVANIČNO! JOKIĆ NE IGRA! POZNAT JE I RAZLOG! Nastup otkazala DVA BITNA IGRAČA!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa i srpske reprezentacije, Nikola Jokić, neće biti u mogućnosti da pomogne svojoj ekipi večeras na gostovanju Portland Trejl Blejzersima. 

Naime, kako navodi Harison Vind, čuveni novinar blizak timu iz Kolorada, Nikola se i dalje muči sa bolom u leđima. 

Da stvar bude još gora po Denver, Majkl Meloun neće moći da računa ni na Džamala Marija, takođe odsutnog zbog povrede zgloba leve noge. 

Zanimljivo je da ovo nije kraj izostancima u ekipi Nagetsa. Nastup su praktično otkazali, naravno uz dozvolu kluba, Zik Nađi i Džejlin Piket, zbog "personalnih razloga". 

Ovo će biti veliki udarac za aktuelnog šampiona najjače lige sveta, s obzirom da će im faliti prve dve zvezde tima. 

Takođe, nije navedeno kada se može očekivati povratak gorostasnog Somborca i Kanađanina. 

Iako će Denver napasti Portland u slabijem sastavu, niko neće biti iznenađen ukoliko izabranici Majkla Melouna na krilima Arona Gordona dođu do trijumfra u "Rip sitiju". 

Naime, Blejzersi su jedna od najslabijih NBA ekipa. Nalaze se u užasnom nizu od pet poraza, a još od kada ih je napustila prva zvezda tima, Dejmijen Lilard, Portland je otvoreno fokusiran na takozvano "tenkovanje" kako bi dobili što bolje mesto u draft lutriji. 

Trenutno se večerašnji protivnik Denvera nalazi na mizernoj 14 poziciji u Zapadnoj konferenciji sa samo 19 pobeda na 70 mečeva. Iza njih su jedino San Antonijo Sparsi, predvođeni mladim nabojem sa Viktorom Vembanjamom na čelu. 

Što se Nagetsa tiče, oni se nalaze na drugom mestu iste tabele, a jedini bolji su Oklahoma siti Tanderi. Pored borbe za vrh, vodi se i lična borba Nikole Jokića i Šeja Gildžusa Aleksandra za MVP priznanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading