MUP SRBIJE POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA, POJAČANO OBEZBEĐENJE ISPRED TRŽNIH CENTARA! Brinemo o vašoj bezbednosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnoj Instagram stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, "mupsrbije", objavljene su fotografije pripadnika MUP-a na javnim mestima

MUP SRBIJE POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA, POJAČANO OBEZBEĐENJE ISPRED TRŽNIH CENTARA! Brinemo o vašoj bezbednosti! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja tržnih centara, trgova i drugih prometnih mesta u svim delovima Srbije kako bi građanima osiguralo zaštitu i bezbednost i ulilo im osećaj sigurnosti.

Tim povodom, na zvaničnoj Instagram stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, "mupsrbije", objavljene su fotografije pripadnika MUP-a na javnim mestima, uz jaku poruku građanima Srbije:

- Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije - stoji u objavi MUP-a uz fotografije.

Podsetimo, Ministarstvo za vanredne situacije Rusije objavilo je snimak radova na čišćenju ruševina Krokus siti hola.

Uklanjanje ruševina na Krokusu se obavlja potpuno ručno, teška oprema ne može da raščišćuje ostatke, a kranske ruke nisu dovoljne da podignu metal - rekao je šef jedinice za pretragu i spasavanje moskovske Tsentrospas.

U petak uveče, koncertna dvorana u Moskvi postala je poprište strašnog masakra u kojem je, prema poslednjim informacijama, izgubilo živote 143 ljudi. Jedna od preživelih, koja je zadobila teške povrede i završila u bolnici, podelila je svoje užasno iskustvo sa svetom.

Napad i panična reakcija

Videli su nas. Jedan od njih je otrčao pozadi i počeo da puca na ljude. Ja sam legla na pod i pravila sam se mrtva. Krvarila sam ubrzo. Devojka koja je ležala pored mene je bila mrtva - ispričala je žena za "Russia Today", opisujući brutalni napad i smrtonosne posledice koje je ostavio za sobom. Napadači nisu prezali ni od čega, čak su pucali i na tela koja su već ležala na podu, dodatno unoseći haos i strah među prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading