TELO STARICE NAĐENO U KESI ZA SMEĆE! Jezivu scenu zatekla snaja, prizor je SLEDIO!

Autor:

Svet

23.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe su privedene, sumnja se da su povezane sa ovim slučajem!

TELO STARICE NAĐENO U KESI ZA SMEĆE! Jezivu scenu zatekla snaja, prizor je SLEDIO!

Foto: Shutterstock

U luksuznoj zgradi u Bronksu, američka policija je danas saopštila da je pronađeno telo sedamdesetogodišnje žene u kesi za smeće.

Ovaj jezivi slučaj je dodatno uzdrmao javnost, a u vezi sa ovim događajem privedene su četiri osobe, dva muškarca i dve žene, koji su bili u srodstvu sa žrtvom, prenosi Kurir.

Porodična tragedija

Prema informacijama policije, žena čije je telo pronađeno bila je iz Džordžije i boravila je kod porodice u stanu. Njeno telo je zatekla snaja, a za prikrivanje leša je optužena Inga Berden (53). Još uvek nije poznato u kakvom je odnosu bila sa preminulom ženom, ali ova tragedija je potresla zajednicu i izazvala brojna pitanja o okolnostima koje su dovele do ovog užasnog događaja.

Misteriozna smrt

Policija Njujorka je saopštila da nema znakova fizičkih povreda na telu pronađene žene, ali da je telo trenutno na obdukciji kako bi bio utvrđen uzrok smrti. Ovaj misteriozni slučaj je izazvao veliku pažnju medija i javnosti, dok se čekaju dalje informacije o ovom tužnom događaju.

Ova potresna vest iz Bronksa ostavlja mnoga pitanja otvorenim, dok zajednica i dalje pokušava da shvati šta se tačno desilo. Istraga je u toku, a tragovi će biti pažljivo praćeni kako bi se rasvetlile okolnosti koje su dovele do smrti ove sedamdesetogodišnje žene. Ovaj slučaj će sigurno nastaviti da budi interesovanje javnosti dok se otkrivaju novi detalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading