NESTALA DEVOJČICA (2) PRONAĐENA ZAKOPANA ISPRED PORODIČNE KUĆE! Telo pronašli PSI, bila je umotana u ĆEBE, HOROR!

Autor:

Svet

28.02.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon otkrića tela, sprovedena je obdukcija koja je potvrdila teške povrede glave kao uzrok smrti.

NESTALA DEVOJČICA (2) PRONAĐENA ZAKOPANA ISPRED PORODIČNE KUĆE! Telo pronašli PSI, bila je umotana u ĆEBE, HOROR!

Foto: Police

Dvogodišnja devojčica Aina Jambija, čiji je nestanak prijavljen od strane roditelja, pronađena je zakopana kraj svoje porodične kuće u Taiši, Ekvador.

Prvi nalazi obdukcije ukazuju na teške povrede glave kao uzrok smrti, što je dovelo do hapšenja majke i oca devojčice, prenosi Telegraf.

Potraga za nestalom devojčicom

Mala Aina poslednji put je viđena 20. februara kako je crtala u kući, dok je majka izašla napolje da nešto poradi u bašti. Po povratku, devojčice više nije bilo, što je navelo roditelje da prijave njen nestanak. Policijske snage, vojska i građani krenuli su u opsežnu potragu, koja je ubrzo dovela do otkrića njenog tela zakopanog tik uz kuću, umotanog u ćebe.

Obdukcija i hapšenje

Nakon otkrića tela, sprovedena je obdukcija koja je potvrdila teške povrede glave kao uzrok smrti. Uhapšena su oba roditelja, ali je otac ubrzo pušten dok je majka zadržana u pritvoru. Tereti se za "nestanak deteta koji je rezultirao ubistvom". Zanimljivo je napomenuti da je dete od rođenja bilo smešteno u hraniteljsku porodicu, ali je u januaru ove godine vraćeno majci odlukom suda.

Porodična istorija i kontekst

Porodica je bila pod nadzorom Centra za socijalni rad, a tragičan slučaj malene Aine označava četvrto dete koje je ubijeno ovog meseca u Ekvadoru, pri čemu su roditelji, rođaci ili prijatelji porodice optuženi za ova zlodela. Ova informacija budi zabrinutost i postavlja pitanje o efikasnosti sistema zaštite dece u Ekvadoru.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading