ZA OLGOM SE MESECIMA TRAGALO, NJENO TELO PRONAĐENO NA AUTOPUTU! Hitno pokrenuta ISTRAGA o ubistvu!

Autor:

Svet

28.02.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je bila bezuspešna u potrazi za Olgom, te su 18. januara objavili njenu fotografiju, moleći građane za pomoć.

ZA OLGOM SE MESECIMA TRAGALO, NJENO TELO PRONAĐENO NA AUTOPUTU! Hitno pokrenuta ISTRAGA o ubistvu!

Foto: Shutterstock

Telo penzionerke Olge R. (67) pronađeno je na auto-putu, a policija je pokrenula istragu o ubistvu.

Nestanak penzionerke nije prijavljen četiri meseca, što dodatno intrigira istražitelje. Olga je poslednji put viđena u Ohtrupu kako vozi svoju crnu škodu oktaviju, a njen nestanak je prijavljen tek u decembru.

Tragovi i apeli za pomoć

Policija je bila bezuspešna u potrazi za Olgom, te su 18. januara objavili njenu fotografiju, moleći građane za pomoć. Dve nedelje kasnije, objavljen je i foto-robot mladića za kojeg se veruje da je svedok o sudbini Olge. Navodno su članovi porodice videli mladića kako se vrzma oko Olgine kuće 21. septembra, ali više detalja o njemu nije saopšteno, prenosi Telegraf.

Tragična vest

22. februara, oko 11 časova, stigla je tragična vest da je Olgino telo pronađeno na auto-putu, na isključenju za Gronau. "Istraga je u toku i razmatraju se svi mogući scenariji", rekao je inspektor policije Majkl Rejc. Policija je još jednom pozvala građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovom slučaju da im se jave.

Podsetimo, britanska policija je u poslednje tri nedelje pronašla pet tela u reci Temzi, što je izazvalo zabrinutost i podstaklo istragu o ovim tragičnim događajima. Smrti su okarakterisane kao "neobjašnjive", a javnost je zatečena ovim misterioznim slučajevima.

Nedoumica oko tela muškarca na jugozapadu Londona

Najnoviji slučaj se odnosi na telo muškarca koje je pronađeno na obali reke na području jugozapadnog Londona. Kraljevska nacionalna ustanova za čamce za spašavanje (RNLI) je pokušala da spasi muškarca, ali je nažalost proglašen mrtvim na licu mesta. Policija je pokrenula istragu, ali je smrt u ovoj fazi i dalje "neobjašnjiva".

Pronađeno telo napadača kiselinom Abdul Ezedija

Utorak je doneo pronalazak tela za koje se veruje da pripada napadaču Abdulu Ezediju, koji je krajem januara izvršio napad kiselinom na svoju ljubavnicu i njeno dvoje dece na području južnog Londona. Ovakav tragičan kraj za napadača koji je pobegao nakon zločina dodatno je uznemirio javnost.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading