RUSKE VLASTI UCENJUJU MAJKU NAVALJNOG! ''Prete mi da će u suprotnom učiniti NEŠTO sa njegovim telom''!

Autor:

Svet

22.02.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navaljna je jasno iznela da su je ucenjivali i da je to neprihvatljivo.

RUSKE VLASTI UCENJUJU MAJKU NAVALJNOG! ''Prete mi da će u suprotnom učiniti NEŠTO sa njegovim telom''!

Foto: YouTube/Навальный LIVE/Printscreen

Danas je Ljudmila Navaljna, majka Alekseja Navaljnog, izjavila da joj je konačno dozvoljeno da vidi telo svog sina u gradu Salehardu.

Na Navaljnovom Jutjub kanalu, Navaljna je podelila da su ruske vlasti tvrdile da imaju kompletnu medicinsku i pravnu dokumentaciju koja objašnjava uzrok njegove smrti.

Ona je istakla da je potpisala umrlicu svog sina nakon što je odvedena u mrtvačnicu kako bi ga videla. Međutim, Navaljna je takođe otkrila da su istražitelji pokušali da je ucene, preteći joj da će organizovati tajnu sahranu njenog sina ukoliko ne pristane na to, prenosi CNN.

Pretnje i zahtevi za tajnu sahranu

Ljudmila Navaljna je javno iznela da su istražitelji vršili pritisak na nju, insistirajući na tajnoj sahrani Alekseja i postavljajući joj uslove o mestu, vremenu i načinu sahrane. Ona je oštro kritikovala postupanje ruskih vlasti, ističući da je pod pritiskom i da joj se nameću neprihvatljivi uslovi. Navaljna je jasno iznela da su je ucenjivali i da je to neprihvatljivo.

Reakcija i očekivanja

Ova situacija je izazvala reakcije širom sveta, dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja. Potezi ruskih vlasti su pod lupom javnosti i odluka o sudbini Aleksejevog tela izaziva dodatnu pažnju i zabrinutost. U međuvremenu, javnost se nada da će istina izaći na videlo i da će se pravda zadovoljiti u vezi sa tragičnim događajem.


Očekuje se da će dalje informacije o ovom slučaju rasvetliti okolnosti i pružiti odgovore na pitanja koja su ostala otvorena. Svet sa nestrpljenjem prati situaciju i iskreno se nada da će pravda biti zadovoljena.

(CNN)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading